Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Otrajā puslaikā šaubas par uzvarētāju neradās"

Jānis Celmiņš

Butauts: "Otrajā puslaikā šaubas par uzvarētāju neradās"
Ramūns Butauts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„Pirmo puslaiku aizvadījām ļoti lēni un bijām slikti noskaņojušies spēlei, otrajā sakārtojām spēli un uzvarējām,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com, pēc uzvaras pār „Liepājas Lauvu” komandu atzina „VEF Rīga” jaunais galvenais treneris Ramūns Butauts.

Jau ziņojām, ka šovakar Ramūna Butauta atgriešanās spēlē Latvijas Basketbola līgas (LBL) ietvaros ''VEF Rīga'' basketbolisti izcīnīja ļoti svarīgu uzvaru, pārliecinoši ar rezultātu 97:72 pārspējot ''Liepājas lauvas''. Pēc mača sarunā ar portālu Sportacentrs.com rīdzinieku treneris īsi atskatījās uz aizvadīto maču. „Ļoti slikti aizvadījām spēles pirmo puslaiku – gan pirmo, gan otro spēles ceturtdaļu. Spēlējām ļoti lēni un bijām slikti noskaņojušies spēlei. Otrajā puslaikā jau pierādījām, ka varam spēlēt labāk un beigās šaubas par uzvarētāju neradās,” pauda treneris.

Vaicāts, kāpēc šovakar nespēlēja Artjoms Parahovskis, Butauts atzina, ka spēlētājam esot neliels savainojums. „Viņam ir neliels savainojums, taču nekas nopietns un svētdien pret „Ventspili” viņš noteikti spēlēs. Šī bija spēle, kurā nolēmām viņam dot atpūtu, nepieciešami arī šādi brīži,” atzina Butauts, kurš īsi pēc spēles vēl nevarēja pateikt, cik nopietns ir Gata Jahoviča gūtais savainojums (pirmajā spēles puslaikā Gatis pameta laukumu un vēlāk spēlē vairs neiesaistījās.

Kopumā ar atgriešanos Rīgā lietuviešu basketbola speciālists ir apmierināts. „Rīgā ir manas otrās mājas. Šeit esmu nodzīvojis jau sešus gadus – trīs gadus biju spēlētājs, trīs vadīju „ASK Rīga” komandu. Viss kārtībā, esmu priecīgs atkal būt te!”

Vaicāts vai ir apmierināts ar komandas komplektāciju un vai ar to pietiks, lai izcīnītu Latvijas čempionu titulu, treneris atbildēja apstiprinoši. „Jā! Mums ir laba komanda, labs mikroklimats, visam būtu jābūt kārtībā.”

  +4 [+] [-]

, 2011-03-23 22:46, pirms 13 gadiem
Lai izdodas turpinat iesakto. ka jau vnreiz teicu,tas ir labs sakums kkam lielam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja