Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

V.Krūmiņš: "Nepietika spēka..."

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

V.Krūmiņš: "Nepietika spēka..."
Varis Krūmiņš
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

''Ja gribam uzvarēt, tad pašiem jāspēlē ļoti precīzi,'' pēc šodien piedzīvotā zaudējuma LBL 1. divīzijas mačā pret ''Baronu'' atklāja Jelgavas ''Zemgales'' vadītājs Varis Krūmiņš.

''Kamēr bija spēks, cīnījāmies ļoti līdzīgi, kā spēki izsīka otrajā puslaikā, tā pretinieki atrāvās. Pretinieki bija pieredzējušāki un mācēja uzspiest spēli uz groza apakšu, kas viņiem deva arī rezultātu. Spēlētāju soliņš mums šodien bija par īsu. Soda metienu precizitāte arī spēles beigās bija ļoti vāja. Ja gribam uzvarēt - pašiem jāspēlē ļoti precīzi,'' pēc spēles ar ''baroniem'' teica Jelgavas ''Zemgale'' galvenais treneris Varis Krūmiņš.

Atgādinām, ka šodien LBL 1. divīzijas regulārā turnīra spēlē Jelgavas ''Zemgale'' ar rezultātu 63:82 piekāpās ''Barons'' komandai.

Ar 12 uzvarām un četriem zaudējumiem Rīgas ''Barons'' LBL kopvērtējuma tabulā ieņem otro vietu sešu komandu konkurencē, kamēr jelgavnieki (bilance 3-16) atrodas pēdējā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
jelgavasvestnesis.lv
basket.lv

     [+] [-]

, 2010-02-23 23:23, pirms 14 gadiem
Sveicieni Dzintaram!

Ja nav spēka, tad ir trennažieru zāle!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja