Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Valters: ''Nekas traks nav noticis''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Valters: ''Nekas traks nav noticis''
Valdis Valters
Foto: Romualds Vambuts

Basketbola kluba ''VEF Rīga'' galvenais treneris Valdis Valters zaudējumu Latvijas Basketbola Līgas (LBL) spēlē pret Liepājas ''Lauvām'' neuzskata par lielu neveiksmi, tā vietā treneris pauž satraukumu par turpmāko spēļu grafiku, kas solās būt visai saspringts.

''Esam noguruši no daudzajām izbraukuma spēlēm. Praktiski divus mēnešus spēlējam izbraukumos, tāpēc spēles pavediens nedaudz pazudis, esam psiholoģiski nosēdušies un nav vairs tā svaiguma. Mums vēl gaidāmas daudzas saspringtas spēles, bet šī no turnīra tabulas viedokļa mums neko neizšķīra,'' saka Valters. ''Liepājas komanda ir labāk nokomplektēta, bet mums ir vairāk uzvaru. Šo zaudējumu es neuzskatu par kādu lielu mūsu neveiksmi.''

''Mums bija slikta aizsardzība, ja jau ļāvām iemest 95 punktus. Bet tagad mums sestdien spēle pret ''ASK Rīgu'', tad februāra sākumā uzreiz būs ar ''Barons/LMT'' un ''Ventspili'', vēl otrdienās izšķirošas spēles [Baltijas Izaicinājuma kausā] ar ''Alytus'' un ''Aisčiai/Atletas'', tā kā nekas cits neatliek, kā censties nezaudēt spēles koncentrāciju. Ļoti ceru, ka jaunais spēlētājs [Jevgēņijs Koļesņikovs] ienesīs kaut kādas vēsmas. Ceturtdien viņš ierodas, bet sestdien jau piedalīsies spēlē pret ASK,'' par gaidāmo spēļu kalendāru stāsta Valdis Valters.

Izmantotie resursi:
www.vefriga.com

Slēpts komentārs: ventiš

     [+] [-]

, 2008-01-23 19:07, pirms 16 gadiem
pirmais treneris 32 kg kas sūdzās ka par daudz viņam spēļu...:-(((((
a ko ta lai saka trīs dižie klubi??????????
paraudi Jaunupam uz pleca ,lai palīdz savam klubam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-01-23 20:22, pirms 16 gadiem
es rakstu taisnību un nevis sviestu,pats drīz par to pārliecināsies,bet kamdēļ man būtu jāmīl EJ un 32kg? to nu gan es nesaprotu,varbūt tu man vari to paskaidrot?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-01-23 21:36, pirms 16 gadiem
interesanti gan -kā tad es to uzspiežu visiem????
un kur tu šeit redzi kādu atriebību???
trockij,vai tu esi EJ vai 32kg pakalpiņš, vai arī vienkārši nesaproti kas šeit notiek un kas pasūta mūziku!!!!!
es domāju par sadarbību : LBS +VEF + VĪR IZLASE = EJ +32 KG
nu tagad cerams ka saprati.......

  -1 [+] [-]

, 2008-01-24 04:16, pirms 16 gadiem
Mazaak vajag meegjinaat visur un visaa saskatiit sazveerestiibas teorijas, Kirdick...

     [+] [-]

, 2008-01-25 03:39, pirms 16 gadiem
Kā tur būtu,būtu!!!!!!!!bbet kāpēc latvijas televīzija 7,valsts televīzija,nerada arī citas speles izņemot spēcīgakos trīs klubus,un tad ne vienmēr????????
citreiz kaut kādus atkārtojumus rada!!!!!!!!!!!nu ir tač tam basketbolam auditorija!!!!!!!to pašu vefiņu,es neesmu rīdzinieks,uz spelēm aiziet nevaru,es gribu paskatīties kā viņi spēle!!!!!!!!!kaut vai intrigai bbl spēles!!!!!!!!!!kāpēc tik maz rada?ir kāds izskaidrojums?

     [+] [-]

, 2008-01-25 15:49, pirms 16 gadiem
VEF visu ir izsmēlis, ko vien varēja

     [+] [-]

, 2008-02-06 17:21, pirms 16 gadiem
Liepājas "Lauvas" smird.
VEF Rullē.