Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Zvirgzdiņš: "Komanda bija labi mobilizējusies un nerespektēja pretinieku"

Jānis Pārums

Zvirgzdiņš: "Komanda bija labi mobilizējusies un nerespektēja pretinieku"
Ainārs Zvirgzdiņš
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas spēles, kurā "Valmiera" tikai trešajā pagarinājumā ar 101:115 piekāpās Latvijas čempioniem "VEF Rīga", valmieriešu galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš saviem spēlētājiem veltīja daudz atzinīgu vārdu.

"Paldies spēlētājiem, kas bija labi mobilizējušies un nerespektēja pretinieku, turklāt izpildīja spēles plānu, īpaši aizsardzībā, kura tika pastiprināta ar labu uzbrukumu," Zvirgzdiņš pēc mača slavēja savas komandas spēlētājus.

Treneris arī uzsvēra, ka zālē (spēle notika Jēkabpilī) valdījusi lieliska atmosfēra, ko noteikti veicinājis tas, ka spēlē bijuši trīs pagarinājumi. Zvirgzdiņš atzina, ka trenera karjeras laikā viņam trīs pagarinājumi vēl nebija gadījušies. Savukārt jautāts par to, cik grūti psiholoģiski un fiziski bija izturēt trešo pagarinājumu, treneris sacīja: "Tajā brīdī izšķirošo lomu spēlē gribasspēks un raksturs, jo abām komandām ir spēku izsīkums. Izšķirošais faktors ir individuālā meistarība un gribasspēks. Tieši pēdējā pagarinājumā mums nebija, ko likt pretī, jo VEF līderi palika laukumā, savukārt mūsu pamata piecinieka spēlētāji bija spiesti pamest spēli, tāpēc arī nebijām līdzvērtīgi pretinieki."

"Mums izdevās ļoti laba spēle un šādas spēles pret tādām top komandām kā VEF dod tikai vairāk pārliecības. Es varu tikai uzslavēt spēlētājus par to, ka viņi šodien parādīja raksturu un savu spēku! Es ceru, ka tas dos iespēju pilnveidoties un strādāt tālāk, lai pavasarī būtu vēl redzamāks rezultāts."

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-22 23:13, pirms 13 gadiem
Gribetos kluba vadibai ieteikt pasekot savu speletaju statistikai kura tiek kroplota LBS majas lapa.Ta spele pret vefu E.Kalvem pie speles efiktivitates punktiem netika pieskaititi punkti par izprovicetajam piezimem!Kalves efiktivitates koeficentam par so speli jabut 41 !!!!!