Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Liepāja'' ceļgala traumas dēļ pazaudē vienu no līderiem Krūmiņu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Liepāja'' ceļgala traumas dēļ pazaudē vienu no līderiem Krūmiņu
Emīls Krūmiņš. Foto: Ģirts Gertsons

Sociālajos tīklos BK ''Liepāja'' paziņojusi, ka ceļgala traumā iedzīvojies viens no kluba vadošajiem spēlētājiem Emīls Krūmiņš. Viņam veikta operācija, kas nozīmē, ka šī sezona saspēles vadītājam ir noslēgusies.

BK ''Liepāja'' izšķirošos sezonas notikumus aizvadīs bez viena no vadošajiem spēlētājiem Emīla Krūmiņa, kuram turpmākajā sezonā spēlēt liegs ceļgala trauma. Kā pavēstījis klubs sociālajos tīklos, viņam veikta operācija, pēc kuras spēlētājs sāks rehabilitācijas procesu.

Pirms 2023./2024. gada sezonas Krūmiņš ''Liepāju'' pastiprināja pārējā no LBL čempiones ''VEF Rīga''. Viņš bija viens no komandas vadošajiem spēlētājiem, apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā ar 12.6 punktiem esot komandas otrais rezultatīvākais basketbolists aiz Kristapa Ķilpa. Tāpat viņam 3.5 rezultatīvās piespēles un 2.9 atlēkušās bumbas zem groziem.

''Liepāja'' neveiksmīgi aizvadīja apvienotās līgas otro sezonas pusi. Ja pirmajās 14 spēlēs tika svinētas astoņas uzvaras, tad nākamajās 15 tikai trīs. Regulāro sezonu klubs noslēgs 23. martā, kad viesosies pie Rīgas ''Zeļļiem'', ko savstarpēji pirmajā spēlē uzvarēja ar trīs punktu pārsvaru (84:81).

Liepājnieki regulāro sezonu noslēgs kā piektā spēcīgākā komanda no Latvijas. Tas nozīmē, ka LBL ceturtdaļfinālā būs visdrīzāk jācīnās pret ''Ogri'', kas pagaidām ir ceturtā labākā Latvijas komanda.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/bkliepaja/

     [+] [-]

, 2024-03-21 21:09, pirms mēneša
Tā mēdz gadīties. Re, Kaučam arī kruķi...