Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valmieras" un "Jelgavas" cīņa Sportacentrs.com tiešraidē

Andrejs Siliņš

"Valmieras" un "Jelgavas" cīņa Sportacentrs.com tiešraidē
Ainārs Zvirgzdiņš
Foto: Jānis Priedītis

Šovakar 18:30 Vidzemes Olimpiskā centra basketbola hallē "Valmiera" uzņems "Jelgavu", cenšoties pārtraukt savu zaudējumu un pretinieku uzvaru sēriju Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā divīzijā. Mača tiešraide Sportacentrs.com portālā un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvās TV 411. kanāls).

Abas komandas šosezon tikušās divas reizes - Valmierā 2. novembra vakarā mājinieki uzvarēja ar 94:73, bet Jelgavā tieši mēnesi vēlāk zemgalieši revanšējās (85:82). Valmierieši, kas pirms kāda laika bija ļoti ērti iekārtojušies uz trešā pakāpiena LBL turnīra tabulā, vairs tik droši tur nevar justies, jo "Liepājas Lauvas" tuvojas straujiem soļiem. Zaudējums LU un pēc tam arī savstarpējā cīņā Liepājai (kas bija pirmais zaudējums savā laukumā šosezon) šobrīd vidzemniekiem tik un tā neliedz bronzas vietu tabulā, taču vairs tikai viens uzvara vairāk nekā ceturtajai pozīcijai.

Jelgavnieki 2012. gadu LBL turnīrā sākuši godam - vispirms pieveikta "Jūrmala/Fēnikss" (87:78), bet pēc tam sīvā cīņā noturēts panākums arī pret Latvijas Universitāti (LU) - 99:94. Jelgava ar astoņām uzvarām 15 spēlēs ieņem piekto vietu tabulā. Ja jelgavnieki šovakar izcīnīs uzvaru, bilance kļūs tāda pati ka Liepājai (9-7), tiesa, savstarpējās spēlēs liepājniekiem labāka bilance, tamdēļ ceturto vietu pārņemt neizdosies, taču cīņa par to būs īpaši saasinājusies.

Šī būs otrā spēle LBL turnīrā Ingum Bankevicam Valmieras komandas rindās. Pret Liepāju uzbrucējam pieci realizēti metieni no astoņiem, 12 punkti, trīs atlēkušās bumbas un trīs izprovocētas piezīmes.

Jelgava šosezon pierādījusi, ka var uzveikt kā Liepāju, tā Valmieru, bet šīs abas uzvaras izcīnītas savā laukumā. Viesos jelgavniekiem nav veicies tik labi, tāpēc šī būs laba iespēja parādīt, ka komanda prot rādīt labu basketbolu arī izbraukumu mačos. Tikmēr valmieriešiem jāatgūstas no neveiksmēm gada sākumā un jāmēģina iepriecināt savi līdzjutēji, jo tie jau pieradusi pie uzvarām savā laukumā.

Spēles sākums 18:30 Vidzemes Olimpiskajā centrā un arī Sportacentrs.com portālā un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvās TV 411. kanāls).

     [+] [-]

, 2012-01-21 16:11, pirms 13 gadiem
Patikami skatīties, ka LBL klubi pastiprinājušies kaut cik nopietnāk un spēlē skatamu ātru basīti. LTV7 un Sportacents TV patīkami pārsteidz ar translācijām...