Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL: "Turība" uzņems U-18 izlasi

Jānis Celmiņš

LBL: "Turība" uzņems U-18 izlasi
Pēteris Višņevičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Pēc vakardienas Latvijas Basketbola līgs (LBL) superdueļa šodien tiks izspēlēta ne tik spoža, tomēr ne mazāk svarīga spēle. SN „Daugava” laukumā dosies „BA Turības” basketbolisti un U-18 izlase. Mača sākums pulksten 19.30.

Pētera Višņeviča vadītā „Turība” astoņās līdzšinējās spēlēs tikusi pie panākuma pret „LU” komandu studentu derbijā, kā arī pratusi pieveikt „Jelgavu”. Šovakar no topošajiem biznesmeņie tiek gaidīts panākums pār U-18 izlasi. Latvijas basketbola jaunajai maiņai pagaidām nācies iztikt bez uzvarām, taču gados jaunie basketbolisti favorītu lomā, visticamāk, nebūs nevienā no LBL mačiem, bet tas šai komandai nav galvenais. U18 izlases dalība LBL 1.divīzijas čempionāta ir ar mērķi maksimāli sekmēt jauno basketbolistu individuālo un kolektīvo progresu. Papildus stimuls ir reālā iespēja, ka 2012.gada Eiropas U18 čempionāts nākamvasar notiks Latvijā un Lietuvā, un mājinieku startam būs pievērsta liela uzmanība. U18 izlases sportiskais rezultāts nekādā gadījumā nebūs prioritārs. Tomēr LBS Treneru komisija ir pārliecināta, ka nopietnas spēles ar stipriem pretiniekiem jauno spēlētāju izaugsmi sekmēs daudz labāk, nekā līdzdalība tikai jauniešu sacensībās.

„Turības” līderi šosezon ir Kristaps Mediss un Roberts Mednis, kuri vidēji spēlē gūst attiecīgi 15,2 un 11,8 punktus. Otrajam arī 8,5 atlēkušās bumbas vidēji mačā.

Mača sākums SN „Daugava” pulksten 19.30.

  -3 [+] [-]

, 2011-11-19 12:37, pirms 13 gadiem
Ja studenti šodien nevarēs uzvarēt skolniekus tad tur puse komandas jāpartiec ratā.

  -2 [+] [-]

, 2011-11-19 16:53, pirms 13 gadiem
studenti uzvarēs bet jātriec ratā trenneru korpuss