Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Zeļļi'' nosmeļ krējumu: sezonas trenera balva tiek Umbraško, klubam - labākais mārketings

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Zeļļi'' nosmeļ krējumu: sezonas trenera balva tiek Umbraško, klubam - labākais mārketings
"Rīgas Zeļļu" galvenais treneris Juris Umbraško un prezidents Edgars Buļs. Foto: Andris Grīnbergs/Rīgas Zeļļi

Latvijas Basketbola savienība (LBS) turpina apbalvot sezonas izcilniekus vairākās kategorijās. Par sezonas labāko treneri atzīts ''Rīgas Zeļļu'' galvenais stratēģis Juris Umbraško, bet pašam klubam tikusi balva par labāko mārketingu.

Umbraško ''Rīgas Zeļļu'' debijas sezonā klubu aizveda līdz apvienotās līgas ceturtdaļfinālam, Latvijas kausa finālam un arī Latvijas Basketbola līgas finālsērijai, kurā debitanti pašlaik atrodas iedzinējos ar 1-2 pret desmitkārtējo Latvijas čempioni ''VEF Rīga''.

Tāpat LBS savā paziņojumā izceļ to, ka Umbraško sezonas gaitā pratis pieskaņot komandas rokrakstu dažādajām sastāva izmaiņām.

Savukārt pats ''Rīgas Zeļļu'' klubs izpelnījies atzinību par labāko mārketingu šajā sezonā. ''Komanda, kas priecē ne tikai ar košiem tērpiem, bet arī ar labu basketbolu. Plašu publiku uzrunājošs nestandarta koncepts – basketbols kā ballīte,'' teikts LBS paziņojumā.

Jau šopēcpusdien pulksten 15.00 ''Rīgas Zeļļi'' aizvadīs LBL finālsērijas ceturto spēli, ''Arēnā Rīga'' uzņemot VEF basketbolistus.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/Basketbols...
https://www.facebook.com/Basketbols...

     [+] [-]

, 2024-05-20 03:58, pirms 2 nedēļām
Par marketingu var piekrist , jo citiem klubiem tāda vienkārši nav