Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Kalvis Krūmiņš

Video: "Valmiera" - "Ķeizarmežs" pēcspēles komentāri

Piedāvājam BK "Valmiera" spēlētāja Sanda Amoliņa un komandas galvenā trenera Gata Meldera komentārus pēc aizvadītā LBL mača pret "Ķeizarmeža" basketbolistiem.
Video tapis sadarbībā ar Vidzemes TV.

, 2009-11-18 12:04, pirms 15 gadiem
Bet neizskatījās, ka tie pieredzējušie baigi tur piekustu. Tādas treniņspēles iespaids palika
Mārtiņš Gulbis 2024. gada 22. februārī. Foto: EuroCup Women
21

Par Gailīša pēcteci VEF galvenā trenera amatā varētu kļūt Mārtiņš Gulbis

Portālam ''Sportacentrs.com'' zināms, ka visdrīzāk esošais ''TTT Rīga'' un Latvijas sieviešu izlases treneris Mārtiņš Gulbis kļūs par nākamo ''VEF Rīga'' galveno treneri. Šīs ziņas pagaidām neapstiprināja kluba prezidents Gatis Jahovičs, vien paužot, ka treneris būs latvietis un paziņojums gaidāms tuvākajā laikā.
Jānis Gailītis. Foto: VEF Rīga
14

VEF pēc abpusējas vienošanās atvadās no galvenā trenera Gailīša

Latvijas Basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās netiks turpināta sadarbība ar galveno treneri Jāni Gailīti, kurš komandu aizvedis līdz septiņiem Latvijas zeltiem.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.