Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

V. Valters: ''Izdevās iespēlēt visus''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

V. Valters: ''Izdevās iespēlēt visus''
Valdis Valters
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc šodien aizvadītās spēles Latvijas Basketbola līgā starp ''VEF Rīga'' un ''Ķeizarmežs'' (84:62) savos iespaidos par spēli ar portālu eSports.lv dalījās abu vienību galvenie treneri - Valdis Valters un Guntis Endzels.

''Iepriekšējās divas spēles ar ''Ķeizarmežu'' aizritēja kā pa viļņiem - ja pirmajā uzvarējām pārliecinoši [103:53 - E.B.], tad otrajā spēlē uzvara tika izcīnīta tikai mača pēdējās minūtēs [69:62 - E.B], tāpēc komanda šodienas cīņai bija ļoti noskaņojusies. Vēlējos, lai visi izspēlētos un neviens nenogurtu, un tas arī izdevās. Ja pirms spēles tiktu izvirzīts uzdevums uzvarēt ar pēc iespējas lielāku punktu starpību, tad varbūt mūsu pārsvars būtu lielāks, taču šodienas uzdevums bija iespēlēt visus spēlētājus, lai viņi būtu gatavi nākamajām spēlēm, kuras solās būt ļoti grūtas,'' sarunā ar portālu eSports.lv pastāstīja ''VEF Rīga'' galvenais treneris Valdis Valters.

''Pēdējā laikā esam ļoti daudz strādājuši pie aizsardzības uzlabošanas, līdz ar to šodienas spēlē mums izdevās izveidot daudzus ātros uzbrukumus. Komanda lēnām progresē. Tāpat strādājam pie pozicionālā uzbrukuma, lai iespēlētu visus piecus spēlētājus, bet, kad notiek maiņas, tad nereti piedzīvojam nelielus kritumus, tā kā vēl pie daudz kā jāpiestrādā,'' tā V. Valters.

Ronalds Zaķis šajā spēlē nepiedalījās ceļgala savainojuma dēļ. Zaķa piedalīšanās gaidāmajās spēlēs pret ''Bumerangu'' un ''Baronu'' ir zem jautājuma zīmes.

''Varēja just, ka krietnu laiciņu esam bijuši bez spēļu prakses, jo laukumā labas epizodes dažbrīd mijās ar bērnišķīgām kļūdām. Diemžēl ļāvām VEF gūt diezgan daudz vieglos punktus ātrajos uzbrukumos, ar kuru apturēšanu mums bija problēmas. Pozicionālajā spēlē spējām turēt līdzi, taču ātrajā basketbolā VEF komanda šodien viennozīmīgi bija labāka,'' pretiniekus paslavēja ''Ķeizarmeža'' galvenais treneris Guntis Endzels.

Runājot par atsevišķu spēlētāju sniegumu, G. Endzels piebilda: ''Katram spēlētājam bija gan labas, gan sliktas epizodes, tāpēc konkrēti nevienu nevēlos izcelt. Punktu guvums arī ir sadalījies visai līdzīgi. Mani priecēja tas, ka visi puiši, kas bija laukumā, cīnījās ar maksimālu pašatdevi. Katrā ziņā šī spēle kalpos kā viela pārdomām un materiāls darbam!''

     [+] [-]

, 2008-03-19 13:42, pirms 17 gadiem
Zaķi turies