Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"DSN" pārbrauc "Bukiem"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"DSN" pārbrauc "Bukiem"
"DSN/Rīgas" basketbolisti "Bukus" sagrāva ar 69 punktu pārsvaru.
Foto: Renārs Buivids

LBL 2. divīzijas čempionātā iespaidīgu uzvaru izcīnījuši "DSN" spēlētāji, kas savā laukumā "saplosīja" Gulbenes "Bukus", uzvarot 123:54. Uzvarētājiem astoņi spēlētāji guva desmit un vairāk punktu.

Mača ceturtajā minūtē pēc Dāvja Bertāna tālmetiena "DSN" panāca 14:0, bet uz pirmo precīzo "Buku" uzbrukumu mājinieki atbildēja ar vēl 13 punktiem pēc kārtas – 27:2. Ceturtdaļā viesiem bija pa spēkam gūt sešus punktus, bet laukuma saimnieki atzīmējās ar 31. Pēc īsās atpūtas "Daugavas" pārsvars turpināja augt, bet puslaiku komanda noslēdza savā labā 62:28...

Otrā puslaika sākumā pirmo metienu garām aizmeta Bertāns (1. puslaikā 2p 2/2, 3p 3/3, sodi 2/2), bet citādi nekādu izmaiņu laukumā nebija. Viesi meta garām daudz biežāk nekā trāpīja, "DSN" pārāk atklāti apgriezienus nenometa, un notika tam, kam šādā spēlē arī bija jānotiek – mājinieki ar katru minūti palielināja savus plusus.

Atlika tikai gaidīt, kad rīdzinieki sasniegs 100 punktu robežu. Trīs ceturtdaļu tam tomēr nepietika - 94:43. Pēdējā ceturtdaļā "DSN" sasniedza trīsciparu skaitli un to arī krietni pārsniedza, svinot uzvaru 123:54.

Izmantoties resursi:
basket.lv

Slēpts komentārs: neegeris bez olaam
Slēpts komentārs: neegeris bez olaam

  +1 [+] [-]

, 2010-01-19 13:31, pirms 14 gadiem
Malaci.....Paldies komanadai par skaistam epizodem speles beigas.....