Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Pretiniekam izdevās lauzt spēles ritmu"

Andrejs Siliņš

Melderis: "Pretiniekam izdevās lauzt spēles ritmu"
Gatis Melderis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Ņemot vērā mums pieejamos cilvēku resursus, spēles iznākumu vērtēju pozitīvi," neskatoties uz zaudējumu Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē izbraukumā pret "Barons" vienību, "Valmieras" galvenais treneris Gatis Melderis arī uzteica savas komandas sniegumu.

"Ņemot vērā mums pieejamos cilvēku resursus, spēles iznākumu vērtēju pozitīvi. Kad mums spēle padevās labi un bumba grozā krita, tad spēlējam kā komanda," maču atcerējās treneris, uzreiz norādot uz negatīvajām lietām. "Nepatika tas, ka brīdī, kad mums kāds metiens neiekrita, mēs ieguvām nepareizās sajūtas, kā rezultātā pazuda arī mūsu saspēle."

"To varēja novērot trešajā ceturtdaļā, kurā pretiniekam izdevās samest 31 punktu. Pretiniekam izdevās lauzt spēles ritmu, bet prieks par to, ka ar esošajiem spēlētājiem nospēlējam līdz galam. Ja vienā brīdī mums būtu vairāk paveicies ar metieniem no groza apakšas, tad varbūt spēles liktenis izvērstos pavisam citādāks," Melderis uzskata, ka iespējas uzvarēt noteikti bijušas arī valmieriešiem.

Informāciju sagatavoja
Kate Glika
BK "Valmiera" sabiedrisko attiecību speciāliste

     [+] [-]

, 2009-12-16 00:28, pirms 14 gadiem
visu cieņu kā Valmiera nospēlēja, bet nu par metienu precizitāti jau nu gan viņš varēja nesūdzēties! Pēc pirmā puslaika viņiem 2punktnieku precizitāte bija 80%.

     [+] [-]

, 2009-12-16 10:28, pirms 14 gadiem
bet arī turpmāk var kas notikties ar spēlētājiem ,vai tad visu sezonu vilksiet ar astoņiem ?????

     [+] [-]

, 2009-12-16 23:49, pirms 14 gadiem
Priekš kam vajag vairāk, astoņi+2jaunie..Vai varbut lai Melderis savac sastavu ka pagašgad, kad komanda bija kadi 15 spēlētāji?zeme nomesta nauda..Bet rezultati plus/minus lidzigi.. Tad kāda jēga no tām masām???