Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Ventspils'' aizsargs Lomažs: ''Pēc spēles Liepājā bija palikusi rūgtuma sajūta''

Krišs Upenieks

''Ventspils'' aizsargs Lomažs: ''Pēc spēles Liepājā bija palikusi rūgtuma sajūta''
Rihards Lomažs un Jēkabs Rozītis
Foto: bkventspils.lv

19 gadus vecais ''Ventspils'' komandas aizsargs Rihards Lomažs pēc uzvaras (98:51) Aldaris Latvijas Basketbola līgā (LBL) pret Latvijas un Igaunijas apvienoto komandu ''Valka/Valga'' neslēpa, ka ventspilniekiem pārsvars bijis katrā pozīcijā, tāpēc arī beigās tik graujoša uzvara.

Lomažs vakar laukumā pavadīja 28:08 minūtes, kuru laikā paspēja gūt 14 punktus, atdot trīs rezultatīvas piespēles, savākt vienu atlēkušo bumbu un pārtvert vienu pretinieku piespēli. Pēc šāda snieguma basketbolists intervijā ''LMT Straumei'' dalījās iespaidos par aizvadīto spēli.

''Domāju, ka komandai vēl bija palicis rūgtums pēc Liepājas spēles [''Ventspils'' piedzīvoja zaudējumu viesos pret ''Liepāja/Triobet'' ar 66:69 - aut.]. Bijām vairāk koncentrējušies. Principā jau šī spēle bija jāuzvar, jo mums priekšroka ir katrā pozīcijā. Uzskatu, ka rezultāts noslēgumā bija likumsakarīgs.

Kā jūtos pie trenera Kārļa Muižnieka? Labi, Kārlis uzticas, dod spēles laiku, bet es cenšos viņu nepievilt. Kādi ir treniņi? Nav ne vainas. Ir grūtāki, ir vieglāki treniņi. Pirms spēlēm ir vieglāk, kad ir garāka pauze, tad grūtāki,'' tā pēc spēles Lomažs. Basketbolists uzskata, ka šādās spēlēs ir jāpierāda sava lietderība, lai vēlāk būtu iespēja vairāk spēlēt arī Eiropas līmeņa spēlēs.

Izmantotie resursi:
straume.lmt.lv / Sports / BK Ventspils - BC...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja