Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

BK "Jēkabpils" pievienosies spēka uzbrucējs Bukers

BK "Jēkabpils" pievienosies spēka uzbrucējs Bukers
Entonijs Bukers
Foto: www.zimbio.com

Latvijas Basketbola līgas (LBL) klubs "Jēkabpils" turpina pastiprināt sastāvu un parakstījis līgumu ar 23 gadus veco spēka uzbrucēju no ASV Entoniju Bukeru. Aiovas Štata Universitātes absolventam noteikts pārbaudes laiks - divas nedēļas.

Šī 203 centimetrus garajam Bukeram būs pirmā profesionālā sezona. Aizvadītajā NCAA "Big 12" konferences sezonā uzbrucējs izcēlās ar 3,4 punktiem un 2,8 atlēkušajām bumbām. Paredzams, ka Bukers Latvijā ieradīsies jau pēc dažām nedēļām - 1.augustā.

Entonijs Bukers stāstīja, ka ar lielu nepacietību gaida savas pirmās profesionālās sezonas sākumu BK "Jēkabpils" sastāvā. "Spēlētāji no manas aģentūras pagājušā sezonā jau bija spēlējuši šīs komandas sastāvā un dzirdot visas pozitīvās atsauksmes par komandas treneriem, vadību un atbalstītājiem, es saņemot piedāvājumu uzreiz tam piekritu. Vēlos BK "Jēkabpils" sastāvā izcīnīt pēc iespējas vairāk uzvaras un iemācīties - kā kļūt īstam, profesionālam basketbolistam Eiropā. Vēlos pateikties komandas treneriem un vadībai par man izrādīto uzticību un uz drīzu tikšanos Jēkabpilī", atklāja Bukers.

BK "Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris: "Mēs zinājām, ka šogad līdz ar Jurija Aleksejeva aiziešanu, mums būs nepieciešams papildinājums "garajā galā", spēka uzbrucēja postenī. Mums ir papildnājums – Jānis Pozņaks, bet ir nepieciešams arī kāds garāks, spēcīgāks un agresīvāks spēlētājs."

Kā atzina Teteris, šāds spēlētājs ir apzināti meklēts starp viesspēlētāju kandidātiem. "Izskatījām vairākus variantus, bet apstājāmies pie Bukera, jo viņš atbilst mūsu prasībām – augums, spēks, metiens un arī rakstura īpašības. Mums viņu raksturoja kā nesavtīgu spēlētāju. Domāju, ka viņš iederēsies mūsu kolektīvā. Protams, viņam ir noteikts pārbaudes laiks – divas nedēļas, jo klātienē mēs viņu neesam redzējuši. Dzīvosim – redzēsim", noteica Teteris.

BK "Jēkabpils" aktīvi papildina spēlētāju rindas un gatavojas nākamajai sezonai. Pašreiz klubs jau ir parakstījis līgumus ar Rinaldu Sirsniņu, Mārtiņu Kravčenko, Oskaru Virsi, Kasparu Ciprusu un Jāni Pozņaku.

Izmantotais avots:
BKJekabpils.lv

  +3 [+] [-]

, 2013-07-15 15:43, pirms 11 gadiem
Kur pārējie klubi? Ziemas miegā snauž??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-07-15 15:48, pirms 11 gadiem
njaa, Valmiera,LU,Barons un tagad piebiedrosies Jēkabpils,cīņai par bronzu! jo interesantāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2013-07-15 17:52, pirms 11 gadiem
Kāds ir BKJ budžets? Izskatās, ka te jau bronza ir kā minimums jāpaceļ, ja šitā turpinās vākt sastāvu. Tiesa, vēl nekas nav zināms par pārējām komandām.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-15 20:35, pirms 11 gadiem
Pagaidam Jekabpils komplekte sastavu pat parsteidzosi labi. Interesanti gan butu zinat, no kuras dobes kaposts?

  +3 [+] [-]

, 2013-07-15 22:03, pirms 11 gadiem
Loti labi, cerams bus ok! Vel vienu labu 3num un centru vajadzetu, tad bus ideali! Naudas skaititajiem varu pateikt, ka ta nak no domes un vietejiem uznemejiem.