Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Mazurs: "Problēma bija nevis "Barons" zona, bet mūsu uzbrukums"

Andrejs Siliņš

Mazurs: "Problēma bija nevis "Barons" zona, bet mūsu uzbrukums"
Nikolajs Mazurs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Viss, ko bijām plānojuši un runājuši pirms spēlēs, kā spēlēt pret viņu zonas aizsardzību, laukumā bija pilnīgi pretēji un aplami," pēc zaudējuma "Barons" vienībai Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālserijas trešajā mačā sacīja Rīgas VEF galvenais treneris Nikolajs Mazurs.

"Pirmkārt, apsveicu "Barons" komandu ar uzvaru, viņi nocīnījās ļoti labi," pretiniekus uzslavēja Mazurs. "Viņi pārliecinoši uzvarēja cīņu zem groziem, savukārt mēs nespējām izmantot savas izdevības, spēlējām ļoti nepacietīgi, ātrais uzbrukums mūsu izpildījumā bija ļoti nekvalitatīvs. Viss, ko bijām plānojuši un runājuši pirms spēlēs, kā spēlēt pret viņu zonas aizsardzību, laukumā bija pilnīgi pretēji un aplami, līdz ar to arī rezultāts mača beigās ir tikai likumsakarīgs."

"Alekss [Renfro] šodien iemeta divus metienus no 11, pie tam lielu daļu no tiem meta no apakšas ar kreiso roku. Būtu trāpījis trīs četrus caurgājienos, būtu cita spēle, bet tur neko nevar darīt. Atsitāmies piecas līdz septiņas reizes pēc kārtas, bet paši neko neiemetām. Neiemet tu - iemet tev," mūžseno teicienu vietā atcerējās treneris. "Problēma bija nevis "Barons" zona, bet mūsu uzbrukums. Tas, ka spēlētāji nepilda to, ko sarunājām treniņos. Visu laiku bija kādas sīkas lietas, kas netika ievērotas, radās haoss, nekvalitatīvas piespēles, metieni ne no tām pozīcijām, kurām vajadzētu un tā tālāk."

"Andrejs [Šeļakovs] ļoti ātri savāca četras piezīmes, Vaņa [Ivans Ņeļubovs] nevarēja palīdzēt cīņā groza apakšā - viņš uznāca laukumā epizode, kad bija līdzīgs rezultāts, momentā neatbloķēja savu cilvēku un zaudēja atlēkušo bumbu. Arī [Jurijs] Aleksejevs savās trīs minūtes nospēlēja ļoti vāji, pretinieks veica izrāvienu 8:0, kad viņš bija laukumā."

"Gatavosimies nākamajai spēlei."

  +1 [+] [-]

, 2010-05-15 20:22, pirms 14 gadiem
VEF gan bus labi,cinaties un busit LČ

  +6 [+] [-]

, 2010-05-15 20:27, pirms 14 gadiem
Problēma bija Renfro .. nav formaa čalīts! un protams veiksmīgais Barons sniegums!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-15 20:30, pirms 14 gadiem
būs labi ,nekas nav zaudēts!! 2dien jāvinnē!

 +11 [+] [-]

, 2010-05-15 20:32, pirms 14 gadiem
pilniigi var piekrist, jo daži no VEf ātri aizskēja un tad bezjēdzīgi izmeta,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-15 20:42, pirms 14 gadiem
Valtera pārķertā piespēle pie -4 pēdējajās minūtēs, kas lidoja no viena gala uz otru vsp neizskaidrojama...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-15 21:15, pirms 14 gadiem
Koļa, nu tad neturi laukumā tos, kas dara akaut ko aplam. Tavs Makkulogs jau ir domās Austrālijā un spēlē ar "gariem zobiem", lai tik nesatraumētos. Vai tiešām komandā nav spēlētāji, kas var perfekti izpildīt trenera norādījumus? Ja kāds kaut ko nevar, tad kāpēc ir jātur viņi laukumā. Par Aleksējevu jau rakstīju un pamanīju spēlē viņa slikto darbību, kamēr vēl Mazura komentārs šeit nebija ielikts. Pagaidām problēma ir diezgan vienkārša, laukumā tiek pārturēti abi melnie. Saprotu, ka Mazuram kā trenerim nav pieredzes tādā līmenī, bet elementāras kaut kādas taču likumsakarības var izvērtēt sūtot vienu vai otru spēlētāju laukumā. Tas taču nav daudz prasīts, ja reiz to pamana parasti cilvēki, kas par treneriem nav strādājuši.

  -1 [+] [-]

, 2010-05-15 21:27, pirms 14 gadiem
kasparello99 rakstīja: Koļa, nu tad neturi laukumā tos, kas dara akaut ko aplam. Tavs Makkulogs jau ir domās Austrālijā un spēlē ar "gariem zobiem", lai tik nesatraumētos. Vai tiešām komandā nav spēlētāji, kas var perfekti izpildīt trenera norādījumus? Ja kāds kaut ko nevar, tad kāpēc ir jātur viņi laukumā. Par Aleksējevu jau rakstīju un pamanīju spēlē viņa slikto darbību, kamēr vēl Mazura komentārs šeit nebija ielikts. Pagaidām problēma ir diezgan vienkārša, laukumā tiek pārturēti abi melnie. Saprotu, ka Mazuram kā trenerim nav pieredzes tādā līmenī, bet elementāras kaut kādas taču likumsakarības var izvērtēt sūtot vienu vai otru spēlētāju laukumā. Tas taču nav daudz prasīts, ja reiz to pamana parasti cilvēki, kas par treneriem nav strādājuši.
Koļa zina ko dara !!

  +1 [+] [-]

, 2010-05-15 22:08, pirms 14 gadiem
gan jau VEFs parādīs nākamajās spēlēs uz ko viņi ir spējīgi