Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jelgavai" minimāls zaudējums pret Jonišķu "Delikatesas"

"Jelgavai" minimāls zaudējums pret Jonišķu "Delikatesas"
Edgars Krūmiņš (ar bumbu)
Foto: Ivars Veiliņš, Jelgavas Vēstnesis

Piektdien piekto pārbaudes spēli, gatavojoties gaidāmajai sezonai, aizvadīja Jelgavas basketbolisti, kas ar rezultātu 80:83 piekāpās Lietuvas klubam Jonišķu "Delikatesas".

Līdz šim jelgavnieki bija aizvadījuši četras pārbaudes spēles - divreiz apspēlēta augstākās līgas jaunpienācēja no Saldus, bet mainīgām sekmēm spēlēts ar Kazahstānas vicečempioni "Barsy".

"No sākuma mums bija plus desmit, pēc tam atkal mīnus desmit - respektīvi, spēle kā pa viļņiem. Beigās Edgaram Krūmiņam pie -3 bija iespēja mest tālmetienu, tomēr šoreiz neprecīzi, tādējādi zaudējām ar rezultātu 80:83," Jelgavas Vēstnesim par maču izteicās komandas viens no pieredzējušākajiem spēlētājiem Gatis Justovičs.

Lūgts komentēt, kā pagaidām tiek vērtēta starpsezonā, G. Justovičs atzina, ka pārbaudes spēles ļoti labi iezīmē lietas, pie kā ir jāstrādā: "Gatavošanās norit labā līmenī, bet ļoti labi spēlēs iezīmējas mūsu kļūdas, lietas pie kā smagi vēl jāstrādā. Iemest mēs vienmēr varam, taču smagi jāpieliek tieši aizsardzībā, kur pieļaujam vairākas neprecizitātes. Ir labi brīži, taču tikpat daudz kritumu. Jāanalizē, vairāk jāieklausās trenerī un viss būs labi."

Edgars Čunda šajā mačā izcēlās ar gūtajiem 18 punktiem, Kristaps Kanbergs pēc vienas spēles izlaišanas atgriezās ar 16 punktiem, bet 13 punktus pievienoja Gatis Justovičs. Divciparu skaitļus divos rādītājos savāca Lauris Mizis – 13 punkti un desmit atlēkušās bumbas. Sestdien komanda brauks uz Jonišķiem, kur tiksies vēlreiz.

Tikmēr šīs sezonas LBL vienīgā debitante - BK "Saldus" viesos ar rezultātu 73:89 piekāpās Lietuvas basketbola līgas (LKL) jaunpienācējai "Mažeikiai".

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...