Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Turība" pret "Baronu" – LBL atgriežas Iecavā

Jānis Celmiņš

"Turība" pret "Baronu" – LBL atgriežas Iecavā
Jānis Timma "Barons" uzbrukumā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Piektdien pirmo spēli sava laukumā Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1.divīzijas čempionātā aizvadīs "BA Turība" komanda, kas plkst.18.30 Iecavā uzņems Latvijas čempionvienību "Barons".

Latvijas labākais basketbols šajā pilsētā atgriežas pēc vairāk nekā desmit gadu pārtraukuma. Šovakar Iecavā Pētera Višneviča vadītā "BA Turības" komanda samēros spēkus ar Latvijas čempionvienību "Barons". Ieskatoties turnīra tabulā, skats ir visai dīvains. Līgas debitante "Turība" un Latvijas čempionvienība "Barons" atrodas līdzās – piektā un sestā vieta.

"Barons" sezonu sāka ar trim zaudējumiem, bet pēdējās divās spēlēs izcīnīja uzvaras. Pēdējā no rīdzinieku spēlēm komandas sastāvā debitēja amerikānis Korijs Dominiks Lovs un maču pret Jelgavas "Zemgali" aizvadīja itin veiksmīgi. Nepilnās 18 minūtēs amerikānis guva 14 punktus, atdeva sešas rezultatīvas piespēles un izcīnīja divas atlēkušās bumbas.

Šodien oficiāli kļuva zināms, ka "Barons" rindās vairs neredzēsim Dāvi Bertānu, kurš jau svētdien dosies uz Slovēniju, lai parakstītu līgumu ar Eirolīgas klubu Ļubļanas "Olimpija". "Barons" sastāvā Dāvis ir nopietns zaudējums, taču par viņa došanos laimes meklējumos uz ārzemēm tika runāts jau iepriekš.

Vai Pēterim Višņevičam un "BA Turība" komandai šovakar izdosies pakutināt nervus Uvim Helmanim un "Baronam", redzēsim. LBL spēles Iecavā nav spēlētas vairāk nekā desmit gadu. Interesanti, ka arī šovakar spēle notiks uz 1978. gadā liktās grīdas. No Rīgas tiekot gaidīts autobuss ar "Turības" atbalstītājiem. Mača sākums 18.30.

Izmantotie resursi:
Basket.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-11-12 12:53, pirms 13 gadiem
Nu cerēsim ka Pēterim izdosies pakutināt nervus Uvim un var būt ne tikai.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-12 12:55, pirms 13 gadiem
Produktīvākais no BAA Rīga spēlētājiem Barona rindās ir A.Butjankovs.Punkti basketbolā neizsaka visu,ir vēl citi rādītāji.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-12 14:57, pirms 13 gadiem
+20 būs ok.

  +4 [+] [-]

, 2010-11-12 16:29, pirms 13 gadiem
Turības komanda ar P.Višņevicu priekšgalā ir labākais pierādījums tam,ko var panākt ar smagu un neatlaidīgu darbu - pāris gadu laikā sasniegts LBL. Vislielākā cieņa puišiem un trenerim! Lai izdodas!

  +2 [+] [-]

, 2010-11-12 16:41, pirms 13 gadiem
Par pārsteigumu, par Turību!