Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Frīdenbergam smags savainojums un sezona galā

Jānis Celmiņš

Frīdenbergam smags savainojums un sezona galā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirms nepilnas nedēļas ļoti nopietnu un nepatīkamu ceļgala krustenisko saišu plīsumu pārbaudes spēlē guva „Liepājas Lauvas” spēlētājs Kristaps Frīdenbergs un pēc ārsta slēdziena noskaidrojās, ka šī sezona basketbolistam būs jāizlaiž.

Kristaps Frīdenbergs šajā sezonā būtu bijis viens no „Liepājas Lauvas 2” komandas līderiem, kā arī nepieciešamības gadījumā būtu izgājis laukumā lielās komandas sastāvā. Taču smagā trauma sezonas sākumā (krustenisko saišu plīsums) ir viens no nopietnākajiem ceļgala savainojumiem, kura ārstēšana prasa garu atveseļošanās periodu, līdz ar to, šo sezonu Kristapam būs jāizlaiž.

Atgādinām, ka īsi pirms sezonas sākuma nepatīkamu muguras traumu guva arī cits liepājnieks – Arnolds Helmanis, kurš ļoti veiksmīgi sevi apliecināja nupat vasarā notikušajā Eiropas čempionātā basketbolā U-18, kur startējot zem Latvijas izlases karoga tika izcīnītas bronzas godalgas. Un arī Arnoldam šīs sezona ir uz jautājuma zīmes.

Diemžēl šiem basketbolistiem sezonas sākums ir izvērties ļoti neveiksmīgs un cerams, ka atveseļošanās notiks ātri un basketbolisti pēc pārtraukuma spēs parādīt tik pat augstvērtīgu sniegumu kā iepriekš.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis

Slēpts komentārs: Q

  +6 [+] [-]

, 2010-10-12 12:16, pirms 13 gadiem
Būtu vismaz normālu bildi ielikuši lai redz kāds Frīdenbergs izskatās
Slēpts komentārs: nonnis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Modžohēds
Slēpts komentārs: Modžohēds

     [+] [-]

, 2010-10-12 15:01, pirms 13 gadiem
Ieskaties Basketbola klubs LAUVAS

  -2 [+] [-]

, 2010-10-12 16:41, pirms 13 gadiem
Man tas klubs neko neizsaka..,kurā vietā viņš ir LBL..,liekas ka vienā no pēdējām..,Tādas komandas mani nespēj ieinteresēt..KOKO..

     [+] [-]

, 2010-10-12 17:33, pirms 13 gadiem
es vnk ieraudzīju tur viņa bildi un tāpēc pieliku, lai apskatās visi No stress Modžohēd

     [+] [-]

, 2010-10-12 17:34, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Gan jau pirms 20 gadiem tas Frīdenbergs i dzimis nebija, tāpēc neesi neko par viņu dzirdējis.
Dzimis bija, jo ir 89. gads. Ja nesanāks spēlētājs, cerams, ka ārsts vismaz labs būs

  +2 [+] [-]

, 2010-10-12 19:15, pirms 13 gadiem
Jānis Celmiņš noslinkojis foto nav pielicis - Frīdenbergam šī sezona ir beigusies ::... Bet spēlētājs perspektīvs ar ļoti lielām darba spējām. Cerams, ka ātri sadziedēs traumu.