Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Pozņaks pievienojas "Jēkabpilij"

Jānis Pārums

Pozņaks pievienojas "Jēkabpilij"
Jānis Pozņaks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Basketbola klubs "Jēkabpils" šonedēļ parakstījis līgumu ar 29 gadus veco basketbolistu Jāni Pozņaku, kurš pagājušajā sezonā spēlēja basketbola klubā "VEF/LSPA".

"Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris atzina, ka izvēle nebija nejauša, izvēloties tieši Pozņaku: "Mēs meklējām spēlētāju ar 4. numura pozīciju. Izskatījām vairākas kandidatūras, daži atteicās, daži neapmierināja mūs, un tad izvēle krita tieši uz Jāni. Jauno komandu mēs nopietni komplektējām un viņš iederas jaunās sezonas komandas sastāvā."

Teteris atklāja, ka jaunais komandas spēlētājs ir ar stiprām rakstura īpašībām, labs uzbrucējs un pats galvenais - cīnītājs. Tāpat kā no citiem spēlētājiem, no Pozņaka jaunajā sezonā tiek gaidīta pilnīga atdeve un cīņa par katru laukuma centimetru. Pats basketbolists atzina, ka priekšlikumu spēlēt Jēkabpilī saņēma jau pagājušajā sezonā, kad sākās izslēgšanas spēles, taču atteicās, jo vēlējās pabeigt sezonu LBL 2. divīzijas turnīrā. Tomēr jau nedaudz vēlāk uz Tetera aicinājumu pievienoties komandai jaunajā sezonā, nedomājot atbildēja pozitīvi.

Karjeras laikā Pozņaks pārstāvējis ne tikai "VEF/LSPA", bet arī "ASK Rīga" , "Bumerangs/ASK", "Valmiera", "CB San Isidro", "CB Cordoba" un "BBC Nitia". Pagājušajā sezonā Pozņaks vidēji spēlē guva 16 punktus, izcīnīja 9.9 atlēkušās bumbas un atdeva 3.3 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv

  +6 [+] [-]

, 2013-07-12 12:55, pirms 11 gadiem
Jēkabpils tēmē uz LBL medaļām... Jo visas komandas kurās ir cilvēks ar uzvārdu Pozņaks cīnas par medaļām, vai tas ir handbols vai bīčhandols, vai futene 7+1... viņi ir visur!!! Un viņi cīnās!!!

  +3 [+] [-]

, 2013-07-12 13:24, pirms 11 gadiem
labs papildinaajums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-07-12 14:49, pirms 11 gadiem
Tuvojas ļoti interesanta LBL sezona.

  +4 [+] [-]

, 2013-07-12 14:58, pirms 11 gadiem
da_neshau rakstīja: Jēkabpils tēmē uz LBL medaļām... Jo visas komandas kurās ir cilvēks ar uzvārdu Pozņaks cīnas par medaļām, vai tas ir handbols vai bīčhandols, vai futene 7+1... viņi ir visur!!! Un viņi cīnās!!!
Eiropas dividendes,shengenes zona un Magņitska likums?

  +4 [+] [-]

, 2013-07-12 15:28, pirms 11 gadiem
Kopa ar Ciprusu bus labs speks zem groziem! Priece ka komanda laicigi komplekte sastavu nevis pedeja bridi ker ko pagadas! Par lielu Jekabpili!!!

     [+] [-]

, 2013-07-12 15:55, pirms 11 gadiem
Jēkabpils pareizi dara savāc no zemāka līmeņa komandām labākos spēlētājus, vēl kādus pāris labus papildinājumus derētu, lai nav kā pāgājušo sezon kad komandas spēli visu sezonu vilka 5 spēlētāji.
Jēkabpili derētu paskatīties kas notiek Latgalē vai tur nav kāds talantīgs spēlētājs no sporta skolām

  +2 [+] [-]

, 2013-07-12 18:05, pirms 11 gadiem
vēl kādus 2 leģionārus un sastāvs būtu pat ļoti OK.

     [+] [-]

, 2013-07-12 22:26, pirms 11 gadiem
Pagaidām Jēkabpils vienīgi kaut ko no LBL komēm dara,lai pēc iespējas ātrāk un labāk nokomplektētu sastāvu,vāc spēlētājus no citām komēm ,un paraksta ar viņiem līgumus jau laicīgi,nevis ta kā citas LBL komes,par citām komēm LBLā ka kāda cita kome ar kautko paralstītu līgumus nēesmu dzirdējis gandrīz vispārt.Labs papildinājums garajā galā,jau pieci spēlētāji šajai sezonai Jēkabpilij ir Virsis Sirsniņš Pozņakovs Cipruss Kravčenko Vēl kautkādus 2-3leģionārus vajadzētu,vienu saspēles vadītāju amerikāni labu,ar labu caurgājienu,un metienu,un piespēli.Vēl kautkādu šūteri labu vajadzētu paņemt,un labu uzbrucēju.Tad būtu ļoti labs sastāvs+vietējo Jēkabpiliešu rezervistu pienesums,tas pienesums nebūs liels,bet labāk nekā nekas.

     [+] [-]

, 2013-07-13 09:39, pirms 11 gadiem
Lakers-Kobe Bryant24 rakstīja: Pagaidām Jēkabpils vienīgi kaut ko no LBL komēm dara,lai pēc iespējas ātrāk un labāk nokomplektētu sastāvu,vāc spēlētājus no citām komēm ,un paraksta ar viņiem līgumus jau laicīgi,nevis ta kā citas LBL komes,par citām komēm LBLā ka kāda cita kome ar kautko paralstītu līgumus nēesmu dzirdējis gandrīz vispārt.Labs papildinājums garajā galā,jau pieci spēlētāji šajai sezonai Jēkabpilij ir Virsis Sirsniņš Pozņakovs Cipruss Kravčenko Vēl kautkādus 2-3leģionārus vajadzētu,vienu saspēles vadītāju amerikāni labu,ar labu caurgājienu,un metienu,un piespēli.Vēl kautkādu šūteri labu vajadzētu paņemt,un labu uzbrucēju.Tad būtu ļoti labs sastāvs+vietējo Jēkabpiliešu rezervistu pienesums,tas pienesums nebūs liels,bet labāk nekā nekas.
POZŅAKS, nevis Pozņakovs...