Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Butauts slavē visus

Butauts slavē visus
Foto: Romualds Vambuts

Pēc LBL ceturtās pusfinālspēles pret Ventspili (78:74), ASK galvenais treneris Ramūns Butauts pauda sajūsmu par nule kā noslēgto sēriju, novēlot ventspilniekiem veiksmi cīņa par trešo vietu.

Ramūns Butauts: "Skaidrs, ka abu vienību spēlētāji gribēja uzvarēt un cīnījās. Ventspilnieki ļoti gribēja atspēlēties, lai varētu visu pēc tam izšķirt pie sevis mājās. Taču šodien mums izdevās panākt savu. Mača beigās labāk nospēlējām aizsardzībā, sevišķi cīņā par atlēkušajām bumbām. Un vēl bez tā mēs mierīgi izmantojām savas iespējas."

"Beigās ļoti pietrūka Sandis Valters. Diemžēl jāsaka, ka atkal esam zaudējuši spēlētāju. Pagaidām nezinu, cik ilgi. Mums ir nedēļa laika. Mēģināsim šo nedēļu izmantot, lai saārstētos un sagatavotos finālspēlēm, kuras būs tādas pašas bezkompromisa cīņas kā šīs pusfināla spēles. Domāju, ka šī sērija izdevusies laba - skatītājiem vajadzētu patikt, arī vienībā ir cīņas gars. Bija skaista spēle, cīņa, asinis un tā tālāk... Tādā ziņā basketbols ir ieguvis daudz. Basketbolā, kā ziniet, neizšķirtu nav. Tāpēc esmu priecīgs, ka šodien varu domāt par gatavošanos fināliem."

"Ventspils klubam novēlu veiksmi un panākumus cīņā par trešo vietu. Domāju, ka arī tur būs labs basketbols."

Citi komentāri:
Jahovičs apmierināts
Miledžs noguris pēc sīkstajām cīņām
Okorns slavē cīņassparu

  -1 [+] [-]

, 2008-05-10 00:39, pirms 16 gadiem
Slavēt gan nevajag. Jo vēl daudz kas priekšā! Slavēt vai nopelt varēs pēc minimums 4, bet maximums 7 spēlēm.
Par labu basketbolu un lai uzvar stiprākais!

L.
Slēpts komentārs: evlak

  +7 [+] [-]

, 2008-05-10 00:59, pirms 16 gadiem
evlak rakstīja: cik ilgi Butauts vel marines Kalvi? TADAS AIZDOMAS KA leitis speciali atriebjas vinam ka atteica pagajoso gadu spelet ASK.vismaz sodien vins bija labaks,iesildoties metienu precizilitatepar Valteru,vecvagaru,Jahovicu jau nemaz nerunajot par Bertanu.3-p serija no 20-18 iemesti.neviens cits to nespeja.ASKnebus cempioni ja kalve nespeles.sis speletajsir tas kas var vilkt komandu,un ir vilcis 2gadus pec kartas u-18 unu-20,.es domaju vins ir tamgatavs.


Nu varētu viņš būt labs un gan jau arī drīzumā pie tā strādās ASK, lai viņš būtu kaut kas nākošajā sezonā, bet... nu noteikti jau ne šogad viņš būs fināla atslēga un nejau šogad viņš nodrošinās titulu!

  +5 [+] [-]

, 2008-05-10 01:02, pirms 16 gadiem
Jāslevē arī ir visi, jo cīņi bija bezmaz kā ringā ne basketbola laukumā... Ne velti Helmanis Vecajam pat līdz asinīm galvu pārsita.
btw, otrā spēle, kad spēlētājs kuram jau līdz asinīm kas pārsists godam nokapā, kad atgriežas laukumā

  +6 [+] [-]

, 2008-05-10 01:25, pirms 16 gadiem
VEF jau ir pārpildījis savu šīgada uzdevumu, tomēr kā zināms ģenerālis(V.V) nav no tiem cilvēkiem, kurš nemēģinās uzjāt stikla kalnā....Par finālu, šogad Barons ir ļoti nopietni pieteicis savu kandidatūru uz augstāko troni, tomēr čemponi tik viegli gan nepadosies....Ceru uz tikpat intriģējošu dueli kā pagāšgada pusfināls... Bet, jā, es tomēr par ASK!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-10 02:14, pirms 16 gadiem
VEFam ir NBA kandidāts Zaķis, kam vajadzētu ar dubultu sparu cīnīties pret savu bijušo komandu, kur pat laukumā netika laists...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-05-10 13:54, pirms 16 gadiem
Nekas pēc fināla ju visi dabūs perienu

  +2 [+] [-]

, 2008-05-10 14:44, pirms 16 gadiem
tagad tik jakar zelta medaljas kaklaaa 8)