Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Žēl, ka iespēlējamies tikai tagad"

Jānis Pārums

Melderis: "Žēl, ka iespēlējamies tikai tagad"
Aigars Melderis (priekšplānā)
Foto: LBL

Pēc ceturtās uzvaras pēc kārtas Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas turnīrā pār "Jūrmalas sports" komandu, "Rojas" kluba galvenais treneris Aigars Melderis neslēpa prieku par savu padoto nodemonstrēto sniegumu.

"Uz sezonas beigām sākam spēlēt arvien sakarīgāk. Šovakar ļoti labā līmenī nospēlēja saspēles vadītājs Matīss Graudiņš, arī komandas spēle bija saturīga. Sekmīgi spēlējām aizsardzībā, bija laba kustība uzbrukumā un veiksmīgi pārvarējām zonas presingu," atzina Rojas komandas galvenais treneris Aigars Melderis. "Principā, otrajā divīzijā ir daudz līdzīgu komandu, tikai žēl, ka mēs esam iespēlējušies tikai uz sezonas beigām."

"Neveiksmes sezonas gaitā daļēji norakstāmas uz savainojumiem – vienubrīd bija savainoti četri basketbolisti, turklāt trīs no pamatsastāva. Bija nepareizi saplānots arī treniņu grafiks," piebilda Melderis.

Centīsimies pacīnīties par uzvarām arī atlikušajās spēlēs. Nebūs viegli, taču mēģināsim. Ar šo sastāvu, kas mums ir un iespējām, šobrīd spēlējam labi un demonstrējam skatāmu basketbolu. Kad bija neveiksmes, vienubrīd bija uznācis liels pesimisms, jo zaudējām mačus minimāli, taču šobrīd "Rojas" spēle mani priecē. Šajā līmenī rādām ļoti skatāmu basketbolu," ar gandarījumu sacīja treneris.

  -1 [+] [-]

, 2008-03-10 22:43, pirms 17 gadiem
Labi, ka atziist arii savas kljuudas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-03-10 22:47, pirms 17 gadiem
Viņam savs biznes,, pārāk daudz kg

     [+] [-]

, 2008-03-10 22:52, pirms 17 gadiem
bilde izcila
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-03-11 00:16, pirms 17 gadiem
trenēt komandu vajag biežāk tad arī būs rezultāts.