Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Mažutis: "Liepājas panākumu atslēga? Darbs"

Rolands Eliņš

Mažutis: "Liepājas panākumu atslēga? Darbs"
Andrius Mažutis
Foto: Mārtiņš Sīlis

Sarunā ar Baltijas Basketbola līgas mājaslapu "Liepāja/Triobet" leģionārs Andrius Mažutis pastāstīja par komandas sasniegumiem šosezon un dalījās viedoklī par nākamajiem pretiniekiem "Jēkabpils" basketbolistiem.

"Šajā karjeras posmā pārāk vairs nesatraucos par individuālajiem apbalvojumiem," Andrius Mažutis komentēja iegūto BBL regulārās sezonas labākā piespēlētāja balvu. "Šosezon man ir lieliski komandas biedri, kuri realizē savus metienus, un man atliek tikai nogādāt viņiem bumbu īstajā vietā. Protams, man par labu nāk arī trenera taktika, jo parasti tieši man uztic bumbas piespēlēšanu. Tā kā šo balvu vairāk uztveru kā komandas, nevis savu nopelnu.""

"Darbs, darbs un vēlreiz darbs," tā Mažutis raksturo Liepājas basketbola veiksmīgās sezonas iemeslus. "Katru dienu cītīgi trenējamies, un rezultāti neizpaliek. Vēl gan aizvadīta tikai sezonas pirmā puse, un viss tiks noskaidrots tikai pavasarī. Tad arī redzēsim, vai mūsu uzņemtais ceļš ir bijis pareizais." Šobrīd liepājnieki Latvijas Basketbola līgā ieņem otro vietu, piekāpjoties tikai "Ventspils" basketbolistiem.

"Liepāja/Triobet" rīt aizvadīs otro astotdaļfināla spēli pret "Jēkabpili" (tiešraide Sportacentrs.com), kurā būs jānosargā pirmajā spēlē iegūtais piecu punktu pārsvars. "Neskatoties uz atšķirīgajām vietām LBL kopvērtējumā, spēles starp Liepāju un "Jēkabpili" vienmēr bijušas sīvas," sacīja Mažutis. "Jēkabpilij sezonas sākumā bija vairāki savainojumi, varbūt tāpēc arī viņu rezultāti ir nedaudz sliktāki nekā parasti. Tiesa, tieši tas var viņus motivēt atlikušajā sezonas daļā, līdz ar to nav pamata gaidīt vieglas spēles."

Mažutis piekrita, ka rītdien viņam droši vien daudz sanāks spēkoties ar "Jēkabpils" līderi Rinaldu Sirsniņu, taču par galveno uzdevumu nez vai tiks izvirzīts apturēt tieši Sirsniņa tālmetienus: "Spēlējam vienā pozīcijā, līdz ar to skaidrs, ka cīņu netrūks. Taču svarīgākais ir apturēt visu komandu, nevis tikai viņu līderus, un šajā ziņā visi taktiskie risinājumi būs trenera rīcībā."

Izmantotie resursi:
Mazutis: "We’re getting ready to stop the...

Slēpts komentārs: Skudriniekss

  +8 [+] [-]

, 2015-02-10 10:55, pirms 10 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Gribētos ļoti, lai LBL līgā kāda komanda pusfinālā Liepāju sakauj, piemēram VEF Rīga! Par trešo vietu varēs spēlēt ar to pašu BK Jēkabpils, tie galvenie konkurenti!
Kas Tev pret Liepāju?! Nebūtu tāda Liepāja šogad, čempis arī neliktos īpaši saistošāks kā iepriekš, ne tā?

  +2 [+] [-]

, 2015-02-10 11:03, pirms 10 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Gribētos ļoti, lai LBL līgā kāda komanda pusfinālā Liepāju sakauj, piemēram VEF Rīga! Par trešo vietu varēs spēlēt ar to pašu BK Jēkabpils, tie galvenie konkurenti!
Tavus vef lai sakauj, Liepāja ļoti laba komanda šogad.

  -4 [+] [-]

, 2015-02-10 11:25, pirms 10 gadiem
Tur jau tā lieta, ka gribas, lai sakauj spēcīgu komandu! Liepāja spēlē ļoti labi - neko par to nesaku! Novēlu 3.vietu LBLā.

Par BBL - nu cauri šitai kārtai vajadzētu tikt arī! Medaļās BBL - nu, varbūt?!

Katrā ziņā Liepāja ir laba, bet ne tik laba, lai būtu priekšā mūsu vadošajiem - BK ventspils un VEF Rīga.
VEF Rīga un Ventspils duēlis finālā būs šīs sezonas saldais ēdiens!
Liepāja - par trešo vietu ar Jēkabpili 3:2!

  +3 [+] [-]

, 2015-02-10 12:20, pirms 10 gadiem
Kā var parunāt ar mājaslapu?

  -1 [+] [-]

, 2015-02-10 12:36, pirms 10 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Tur jau tā lieta, ka gribas, lai sakauj spēcīgu komandu! Liepāja spēlē ļoti labi - neko par to nesaku! Novēlu 3.vietu LBLā.

Par BBL - nu cauri šitai kārtai vajadzētu tikt arī! Medaļās BBL - nu, varbūt?!

Katrā ziņā Liepāja ir laba, bet ne tik laba, lai būtu priekšā mūsu vadošajiem - BK ventspils un VEF Rīga.
VEF Rīga un Ventspils duēlis finālā būs šīs sezonas saldais ēdiens!
Liepāja - par trešo vietu ar Jēkabpili 3:2!
Kāds tur saldais ēdiens? Lai arī man nesimpatizē Ventspils komandas treneru darbs, bet tas otrs ir zem katras kritikas. Pie vienāda soliņa garuma, VEF, ja tiks finālā, uzvarēs labi ja vienu spēli. Par VEFa potenciālu jau varējām pārliecināties Liepājā, kur VEFa treneri "izbrauca" garā soliņa dēļ. Ja Uvis tajā spēlē nebūtu sa.isies pats savā meistarībā, VEF jau tagad būtu zem Jūrmalas un Tavs "saldais ēdiens " pārceltos no fināla un pusfinālu. Kaut gan vēl jau nav vakars.

  +2 [+] [-]

, 2015-02-10 12:44, pirms 10 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Skudriniek, ja nekas tasbulā nemainās, tad visticamāk BKV ar VEF pusfinālā spēlēs, jo pagaidām izskatās, ka VEF kā 3.varētu finišēt un tas laikam pusfinālā BKV dod pretī
Ja VEFs finišē trešais. Viņiem jāspēlē ar sesto vietu, respektīvi, 4-5 vietas izspēles uzvarētāju komandai pretī nāk Ventspils, 3-6 vietas uzvarētājai, 2 vietas ieguvēja pēc regulārā čempionāta. Tā kā, ja ir vēlme saldo ēdienu redzēt jau pusfinālā, tad VEFam jāslīd vienu, divas vietas zemāk un pusfinālā būs "zemenes šokolādē".

     [+] [-]

, 2015-02-10 15:01, pirms 10 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Ja VEFs finišē trešais. Viņiem jāspēlē ar sesto vietu, respektīvi, 4-5 vietas izspēles uzvarētāju komandai pretī nāk Ventspils, 3-6 vietas uzvarētājai, 2 vietas ieguvēja pēc regulārā čempionāta. Tā kā, ja ir vēlme saldo ēdienu redzēt jau pusfinālā, tad VEFam jāslīd vienu, divas vietas zemāk un pusfinālā būs "zemenes šokolādē".
Sajaucu tad, bet nu tad visticamāk fināls būs VEF BKV, jo ne tikai soliņa garums izšķir, bet arī tas, ka sastāvs ir VEF meistarīgāks + Kurā vietā spēlē pret Liepāju izbrauca uz soliņa garuma? praktiski rotēja tikai kādi 9 spēlētāji, Kurucs epizodiski tika paspēlēt, Bērziņš šķiet tikai pirmajā ceturtdaļā, labi jums Helmaņa nebija, bet tāpat VEF Robinsona nebija

     [+] [-]

, 2015-02-10 15:09, pirms 10 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Sajaucu tad, bet nu tad visticamāk fināls būs VEF BKV, jo ne tikai soliņa garums izšķir, bet arī tas, ka sastāvs ir VEF meistarīgāks + Kurā vietā spēlē pret Liepāju izbrauca uz soliņa garuma? praktiski rotēja tikai kādi 9 spēlētāji, Kurucs epizodiski tika paspēlēt, Bērziņš šķiet tikai pirmajā ceturtdaļā, labi jums Helmaņa nebija, bet tāpat VEF Robinsona nebija
VEFam Robinsona nebūšana deva pozitīvu sniegumu, proti, parādījās komandas spēle, bet Liepājai groza apakša palika švakāka. Anyway, nav ko te ciparot, kurš ir un būs stiprāks, svarīgs ir fakts, ka intriga ir Liela un tas ir pozitīvi! Tikai žēl, ka to intrigu rada Klubi bez LBS atbalsta, "tipa" šogad tā sanāca, bet kas zina, kā būs citu gadu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-10 22:43, pirms 10 gadiem
Avatars rakstīja: VEFam Robinsona nebūšana deva pozitīvu sniegumu, proti, parādījās komandas spēle, bet Liepājai groza apakša palika švakāka. Anyway, nav ko te ciparot, kurš ir un būs stiprāks, svarīgs ir fakts, ka intriga ir Liela un tas ir pozitīvi! Tikai žēl, ka to intrigu rada Klubi bez LBS atbalsta, "tipa" šogad tā sanāca, bet kas zina, kā būs citu gadu.
Tā komandas psēle bija ar visu Robinsonu jau spēlē pret čehiem