Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LU basketbola sistēma izdod savu žurnālu

LU basketbola sistēma izdod savu žurnālu
Daļa no žurnāla vāka.

BK Latvijas Universitāte (LU) izdevusi informatīvu žurnāla pirmo numuru, kurš dod iespēju uzzināt vairāk par LU basketbola sistēmu, tās piedāvātajām iespējām, pārstāvētajām vērtībām un aizkulisēm. Iespēja bez maksas saņemt izdevumu būs jau šovakar, kad Olimpiskajā sporta centrā BK Latvijas Universitāte uzņems Valmiera/ORDO basketbolistus.

40 lappuses biezais žurnāls piedāvā ieskatu dažādās tēmās, kas varētu būt saistošas un jaunus atklājumus nesošas gan visiem Latvijas Universitātes studentiem, gan jebkuram basketbola līdzjutējam.

Žurnālā lasāmas plašas intervijas ar BK LU vīriešu komandas kapteini Renāru Magoni, kā arī dāmu komandas spēlētāju Lieni Stalidzāni. Tajās abi stāsta gan par saviem pirmajiem soļiem basketbolā, gan nonākšanu Latvijas Universitātē un sporta un studiju apvienošanu. Tāpat iespējams uzzināt arī mazāk nopietnas lietas, piemēram, kura ir sieviešu komandas Beyonce, vai, kāpēc Magone neaudzē matus.

Par darbu un atbildību, trenējot Latvijas U16 un sieviešu basketbola izlasi stāsta BK Latvijas Universitāte galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis, savukārt LU lepnums Žanis Peiners dalās iespaidos par rudenī aizvadīto Eiropas čempionātu.

Izdevums sevī ietver arī stāstu par LU basketbola sistēmas absolventiem, kuri pēc augstskolas beigšanas šobrīd strādā labi atalgotos darbos savā specialitātē, apliecinot, ka Latvijas Universitātes basketbola sistēmas mērķis – palīdzēt spēlētājiem pilnveidoties kā spēcīgām un inteliģentām personībām – tiek veiksmīgi sasniegts.

Žurnālā lasāmi raksti arī par citām Latvijas Universitātes basketbola sistēmas sastāvdaļām, kā karsējmeitenes, Pārdaugava/LU (LBL2) un Leifheit/LU (DAL) komandas. Tāpat tiek atgādināts par iespējām katram Latvijas Universitātes studentam kļūt par LU basketbola sistēmas dalībnieku, pārbaudot savus spēkus lielākajā iekšējā basketbola līgā Baltijā (LUBL) vai pievienojoties BK LU līdzjutēju pulkam.

Šis ir pirmais BK LU informatīvais izdevums, turpmāk to paredzēts izdot regulāri. Iespēja bez maksas to iegūt savā īpašumā ir Latvijas Universitātes basketbola komandas mājas spēļu apmeklētājam. Pirmā iespēja – jau šovakar, kad Olimpiskajā sporta centrā sacentīsies BK Latvijas Universitāte un Valmiera/ORDO. Spēles sākums plkst. 17.30. Jāpibilst, ka žurnālu skaits ir ierobežots.

Informāciju sagatavoja: Laura Melne, BK Latvijas Universitāte