Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Spēles sākumā atkal pietrūka koncentrēšanās"

Galvanovskis: "Spēles sākumā atkal pietrūka koncentrēšanās"
Agris Galvanovskis
Foto: Mārtiņš Sīlis

Pēc Latvijas Basketbola līgas spēles starp BK "Liepājas lauvas" un BK "Valmiera" komentāru par spēli sniedza liepājnieku galvenais treneris Agris Galvanovskis.

Jau ziņojām, ka šajā spēlē savu otro uzvaru Latvijas Basketbola līgā ar 76:67 izcīnīja vienība "Liepājas lauvas".

Liepājas komandas galvenais treneris Agris Galvanovskis sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina, ka koncentrēšanās problēmas mača sākumā spēlētājiem novērojamas jau visās sezonas pirmajās spēlēs. "Trešo spēli pēc kārtas aizvadām vāju spēles sākumu. Spēlētājiem pietrūkst koncentrēšanās, tādēļ arī nerealizējām vairākus brīvus metienus un zaudējām piecas bumbas zem sava groza," skaidroja Galvanovskis. Treneris arī nenoliedza, ka grūtības sagādāja cīņa ar valmieriešu centru Kasparu Ciprusu, kurš šajā mačā guva 20 punktus. "Nebija viegli, jo joprojām lāpāmies ar ceturtajiem numuriem, tomēr, ja atstājām Ciprusu zem 50 procentu precizitātes, tad vismaz daļēji ar uzdevumu tikām galā," secināja lauvu treneris.

Savukārt "Valmieras" galvenais treneris Gatis Melderis bija apmierināts tikai ar pirmo puslaiku: "Pirmais puslaiks tika aizvadīts ļoti labi un tas iedeva mums pārliecību, ka varam uzvarēt un, tāpēc otrajā puslaikā spēlējām ar tādu attieksmi, kas ne pie kā laba nenoveda. Tajā pašā laikā "Liepājas Lauvas" sajuta spēles garšu, kā arī mēs ļāvām realizēt pretiniekam pārāk daudz brīvu metienu. Komandai ir jāatgūst pārliecība pār saviem spēkiem un tieši tāpēc piektdienas mājas spēlē līdzjutēju atbalsts būs svarīgs. Kā zināms, tad tieši izšķirošajos brīžos mūsu līdzjutēji ir komandu atbalstījuši tādā veidā palīdzot izcīnīt daudz uzvaru, tāpēc aicinu visus 15.oktobrī uz Vidzemes Olimpisko centru!"

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS VALMIERA |

  +3 [+] [-]

, 2010-10-09 20:45, pirms 14 gadiem
Agris ir treneris, kuram ir vajadzīgs laiks, tā kā pacietību un viss būs kārtībā!