Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Apvienotās Latvijas-Igaunijas līgas ''Final Four'' aprīļa sākumā notiks Tallinā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Apvienotās Latvijas-Igaunijas līgas ''Final Four'' aprīļa sākumā notiks Tallinā
Pagājušās sezonas čempioni ''VEF Rīga''. Foto: VEF Rīga

Apvienotās Latvijas - Igaunijas līgas organizatori paziņojuši, ka 2022./2023. gada sezonas ''Final Four'' no 7. līdz 8. aprīlim notiks Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Regulārā sezona noslēgsies 22. martā un pagaidām izslēgšanas spēļu zonā atrodas trīs klubi no Latvijas.

Apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas ''Final Four'' izspēle šajā sezonā plānota no 7. līdz 8. aprīlim ''Unibet Arena'' Tallinā. Šī kļūs par otro reizi, kad Igaunijas galvaspilsēta uzņem šī turnīra izšķirošos mačus. Tallinā tika noskaidrots pirmās sezonas čempions, kad titulu ieguva BK ''Ventspils''. Vēlāk Covid-19 dēļ 2019./2020. gada sezona netika izspēlēta līdz galam, bet 2020./2021. gada sezonā pēc burbuļa principa čempionu noskaidroja olimpiskajā centrā Rīgā. Pirms gada ''VEF Rīga'' par čempioni kļuva ''Arēnā Rīga''.

Līgas sociālajos tīklos tiek minēts, ka biļetes uz spēlēm būs iespējams iegādāties no šī gada 13. marta. Apvienotās līgas regulārā sezona noslēgsies 22. martā. Ja tā noslēgtos šodien, tad izslēgšanas spēlēs iekļūtu tādas komandas kā ''Prometey'', ''VEF Rīga'', ''Kalev''/''Cramo'', ''Tartu Ulikool'', BK ''Ventspils'', ''Avis Rapla'', ''Ogre'' un ''Viimsi''. Tas arī nozīmētu, ka pret iepriekšējo sezonu labāko astotniekā neiekļūtu bronzas ieguvēja ''Parnu Sadam'' un ceturtdaļfinālā spēlējusī ''TalTech''.

Vispārliecinošāk regulāro sezonu aizvadījusi Ukrainas komanda ''Prometey'', kas tikai vienā no spēlēm piedzīvoja neveiksmi, zaudējot Mārtiņa Meiera un Zigmāra Raimo pārstāvētajai ''Kalev''/''Cramo''. Pašreizējā čempione ir ''VEF Rīga'', kas šobrīd ieņem otro vietu regulārajā turnīrā.

     [+] [-]

, 2023-03-09 19:21, pirms gada
Teorētiski Tallinā varētu spēlēt Prometejs, VEF, Ventspils, Ogre.

     [+] [-]

, 2023-03-09 21:50, pirms gada
Aldis Br rakstīja: Teorētiski Tallinā varētu spēlēt Prometejs, VEF, Ventspils, Ogre.
Interesanta Teorija. Kā tur tiek Ogre? Viņiem tak pirmā kārta pret Promeju tieši briest.

     [+] [-]

, 2023-03-09 22:01, pirms gada
kā visu sezonu,maksas Igauņu delfu tiešraidē,vai arī mēs redzēsim?