Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" Iecavā centīsies reabilitēties

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

BK "Ventspils" Iecavā centīsies reabilitēties
Iecavā ventspilniekiem būs kārtīgi jāiesvīst
Foto: L&J fotostudija

Otro dienu pēc kārtas izbraukumā LBL čempionātā spēlēs BK "Ventspils" basketbolisti, kas šodien rūgtumu par neveiksmīgo maču Valmiera centīsies noskalot Iecavā, tiekoties ar "Turības" basketbolistiem.

Līdzīgi kā mačā ar valmieriešiem, arī šoreiz statistika runā par labu BK "Ventspils", kas atrodas augstāk turnīra tabulā (1. vieta 14-3 pret 7. vietu 5-17), uzvarējis vairāk (14 panākumi pret pieciem) un arī abās iepriekšējās savstarpējās spēlēs izcīnījis panākumus (87:71, 103:53). Savukārt par labu "Turībai" runā fakts, ka Pētera Višņēviča padotajiem bija pa spēkam izdarīt to, kas tikko nesanāca ventiņiem – apspēlēt "Valmieru", turklāt pārliecinoši (76:63). Grūti iedomāties, ka otro maču pēc kārtas Ventspils basketbolisti varētu laist muļķi (visu cieņu valmieriešiem, kas uzvarēja, protams, pelnīti!), tomēr arī ar tikai nedaudz lielāku apņemšanos varētu būt par maz, lai droši apspēlētu "Turību".

Tieši no Iecavā bāzētā kluba nāk pagājušā mēneša LBL vērtīgākais vīrs Raimonds Mednis, kurš izcēlās ar tiešām iespaidīgu statistiku – vidēji 35 minūtēm laukumā, 19,2 punktiem, deviņām bumbām pie groziem un 7,7 izprovocētām piezīmēm. Arī marta pirmajā mačā Mednis rādīja MVP atbilstošu sniegumu, sametot "Valmieras" grozā 24 punktus un pie tiem izcīnot 11 atlēkušās bumbas. Savukārt Baltijas līgas februāra spēlētājs numur 1 Vejinmi Efedžuku vakar tiem pašiem vidzemniekiem sameta desmit punktus, grozā gan raidot tikai vienu no trim tālmetieniem, trīs no desmit divpunktniekiem un vienu no diviem sodiņiem. Laukumā jamaikietis gan sabija tikai par nepilnu minūti mazāk nekā Mednis.

Šodien savu kārtējo maču aizvada arī "Liepājas lauvas", kas savā laukumā uzņems dažādu problēmu nomocīto "Latvijas Universitāti". Šie studenti šosezon uzvarējuši trijos no 21 mača, un grūti iedomāties, kam būtu jānotiek, lai viņiem šodien izdotos sabojāt omu liepājniekiem. Protams, jāatceras, ka bumba joprojām ir apaļa un tomēr... Līdz ar to vēl viens iemesls Iecavā pacensties no visas sirds ir turnīra tabula – ja lauvas uzvar, bet ventiņi klūp otro dienu pēc kārtas, uz pirmo vietu LBL pakāpjas Agra Galvanovska padotie. Jā, pagaidām tikai teorētiski un nosacīti, bet tik un tā diez vai BK "Ventspils" šāds fakts būtu patīkams.

Mača sākums Iecavā pulksten 18.30 un to tiešraidē translēs sportacentrs.com. Savukārt Liepājā spēle sāksies pulksten 19.45.

Izmantotie resursi
basket.lv

  +3 [+] [-]

, 2011-03-09 15:32, pirms 13 gadiem
+35 Ventspilij, ja atkal nesāks lažoties.

     [+] [-]

, 2011-03-09 16:10, pirms 13 gadiem
Uldis noracis savu komandu, abi ar Lembergu, aizsūtija Galvanovski prom un no tās dienas arī neko nav varējuši izdarīt, a redz Agris tūlīt ar Liepāju Ventspils"superklubu" apdzīs!
Un kāda jēga bija no Buškevica prom sūtīšanas ja paņem nigeru kurš 10 min uzspēlē un tāpat nav laāks par Sandi!

     [+] [-]

, 2011-03-09 16:51, pirms 13 gadiem
Loģiski škiet, ka par KURZEMI!