Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Esam izpētījuši visas "Ventspils" stiprās un vājās puses"

Andrejs Siliņš

Butauts: "Esam izpētījuši visas "Ventspils" stiprās un vājās puses"
Ramūns Butauts un Edgars Jaunups
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kā zināms, Rīgas VEF galvenais treneris Ramūns Butauts spēļu dienās tālruni neceļ, taču pirms Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas pret "Ventspili" lietuviešu speciālists kluba mājaslapā sniedzis īsu komentāru, norādot ka rīdzinieki ir labi izpētījuši pretinieku.

"Esam izpētījuši visas "Ventspils" komandas stiprās un vājās puses un zinām, kā tas izmantot. Esam gatavi kā pirmajai spēlei, tā finālsērijai kopumā," īsu komentāru pirms finālsērijas pirmā mača sniedzis VEF galvenais treneris Ramūns Butauts, kurš komandu vada kopš marta vidus, kad nomainīja citu galveno treneri-lietuvieti Rimu Kurtinaiti.

"Šī mums ir bijusi grūta sezona, taču jau teicamais starts Baltijas līgas Četru finālā parādīja, ka smags darbs nes saldus augļus, un es sagaidu, ka tā turpināsies arī Latvijas čempionāta finālā," par savas komandas gatavību finālsērijai pārliecināts ir VEF padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups. "Komandai novēlu cīņassparu. Es ticu, ka mēs uzvarēsim. Aicinu arī visus basketbola fanus, aktīvi līdzi jūtot, būt klāt šajā finālsērijā, īpaši "Vefiņa" mājas spēlēs Arēnā Rīgā."

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS | 
VEF RĪGA

     [+] [-]

, 2011-05-08 13:56, pirms 13 gadiem
Tad jau redzes spēle,kā viņi ir izpētijuši. Jā godīgi spēles favorīts ir Vef basketbolisti,jo viņi ir vairāk pieredzējušo basketbolistu.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-08 13:56, pirms 13 gadiem
dizu parsteigumu it kaa nevajadzetu but ne no vienas komandas par cik sosezon jau spelets gana savaa starpa.Viss bus atkarigs no savu izdevibu uzmantosanas un galvam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-08 14:05, pirms 13 gadiem
resnais putns rakstīja: Ventspilij domaju, ka izredzes ir tikai shajaa spēlē, kamēr nespēlē Hjūzs. Pēc tam nav.
un ar tikai tada gadijuma ja speles komandas speli nevis melnie vilks dekji uz savu pusi un vietejie sedes ieks benkja+viss atkarigs jau ari kaa bus ar kludam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-08 14:12, pirms 13 gadiem
tas taa pat neko nelidzees
go Ventspils!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-11 08:06, pirms 13 gadiem
kaa Butauts sitaa var melot-ventspilij nav stipraas puses