Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Zvirgzdiņš: "Šādas uzvaras dod pārliecību"

Andrejs Siliņš

Zvirgzdiņš: "Šādas uzvaras dod pārliecību"
"Valmieras" galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš
Foto: Jānis Priedītis

"Pretiniekiem tika radītas grūtības sagatavot metienus, savukārt mēs ļoti veiksmīgi uzbrukām, kas arī bija galvenais iemesls, kāpēc tik pārliecinoša uzvara," pēc negaidīti pārliecinošās uzvaras (88:62) pār Latvijas čempioni "Barons" sacīja "Valmieras" basketbola kluba galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš.

"Komanda šodien ļoti labi izpildīja spēles uzdevumu - spēlēja ļoti disciplinēti uzbrukumā, kā arī savstarpēji palīdzēja viens otram aizsardzībā, kas arī deva rezultātu," pārliecinošās uzvaras iemeslus mācēja nosaukt treneris Zvirgzdiņš. "Pretiniekiem tika radītas grūtības sagatavot metienus, savukārt mēs ļoti veiksmīgi uzbrukām, kas arī bija galvenais iemesls, kāpēc tik pārliecinoša uzvara."

"Prieks par gūtajiem 88 punktiem," uz augsto rezultativitāti norādīja janvārī par komandas galveno treneri kļuvušais Zvirgzdiņš. "Cerams, ka tas vīriem dos papildus pārliecību turpmākām cīņām. Šādas lielas uzvaras nav bijušas un katra šāda uzvara dod pārliecību, baudu un vēlmi strādāt un attīstīties tālāk."

Slēpts komentārs: Kriss2007

 +11 [+] [-]

, 2011-02-08 23:05, pirms 13 gadiem
Kapeec gan nevajadzeetu.? Taa turpinaat Valmiera.!

  -4 [+] [-]

, 2011-02-08 23:55, pirms 13 gadiem
Ja apskatās sastāvu un trenerus,tad Baronu glābt varēja tikai Valmieras totāla neveiksme. Baronam šogad pat trijnieks nespīd.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-09 05:35, pirms 13 gadiem
es no Kurzemes, bet uz priekshu Valmiera =]