Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Pārliecinoši kontrolējām mača gaitu"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Bagatskis: "Pārliecinoši kontrolējām mača gaitu"
Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

BK "Valmiera" galvenais treneris Ainars Bagatskis pēc izcīnītās uzvaras (94:62) pārbaudes spēlē pret "Ķeizarmeža'' basketbolistiem atzina, ka viņa trenētā komanda, neskatoties uz iztrūkumiem sastāvā, nospēlējusi labi un nedevusi pretiniekiem cerības uz panākumu.

''Mūsu pretiniekiem tā bija pēdējā pārbaude pirms pārspēlēm ar igauņiem par iekļūšanu Baltijas basketbola līgā. Mēs intensīvi nospēlējām mača pirmo ceturtdaļu, izcīnot visai komfortablu pārsvaru. Spēles turpinājumā turpinājām kontrolēt situāciju arī tad, kad laukumā atradās mūsu komandas tālākie rezervisti. Sestdienas mačā nepiedalījās nedaudz apsirgušie Ziediņš un Pozņaks, pārējie visi tikai pie spēlēšanas, arī Tukišs, Līcītis un Strēlis, kuram šoreiz sanāca ilgāku laiku laukumā pabūt. Ceturtajā ceturtdaļā spēlējām praktiski ar otro sastāvu, taču arī tad bez kļūdām,'' par aizvadīto maču stāsta Bagatskis.

''Rezultatīvākie bija Klarks ar 19, Eliots ar 18 un Bankevics ar 17 punktiem, taču arī visiem pārējiem laukumā pabijušajiem gandrīz katram sanāca gūt pa 7, 8 vai 9 punktiem,'' rezultatīvākos spēlētājus atminas treneris.

BK "Valmiera'' pēc šīs uzvaras turpinās trenēties savās mājās, bet no 12. līdz 14. septembrim piedalīsies starptautiskajā pārbaudes turnīrā Klaipēdā, kur nāksies mēroties spēkiem ar mājinieku ''Neptunas'', Kijevas ''Budivelnyk'' un Maskavas ''Dinamo''.

Izmantotie resursi:
skvalmiera.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-07 21:58, pirms 16 gadiem
Valmierai vel bus kads papildinajums?

  +2 [+] [-]

, 2008-09-07 22:17, pirms 16 gadiem
es domāju ka noteikti vēl jāpaņem no LV izlases tas melnais treneris ...savādāk jau nemācēsim estus izbraukumā uzvilk uz haļavu...-))))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-09-08 02:11, pirms 16 gadiem
Pohas_Miracle rakstīja: Janicenoks pievienojas zalgirim

www.infoslash.net


bans

     [+] [-]

, 2008-09-08 09:24, pirms 16 gadiem
Pohas_Miracle rakstīja: Janicenoks pievienojas zalgirim

www.infoslash.net

tev pašam kāds vīruss jaaizsūta!!