Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Liepājas" sastāvā atgriežas pērn komandu atstājušais Sīpoliņš

Emils Ozerinskis

"Liepājas" sastāvā atgriežas pērn komandu atstājušais Sīpoliņš
Guntis Sīpoliņš. Foto: Ģirts Gertsons

Basketbola klubs "Liepāja" šodien paziņojis par sastāva papildināšanu ar garā gala spēlētāju Gunti Sīpoliņu, kurš jau pagājušās sezonas ievadā pārstāvēja liepājnieku rindas.

26 gadus vecais un 207 cm garais spēka uzbrucēja un centra pozīcijā spēlējošais Guntis Sīpoliņš atgriezies "Liepājas" rindās pēc šķiršanās pērnā gada februārī. Aizvadītāja "Pafbet" Latvijas - Igaunijas līgas sezonā Sīpoliņš bija viens no Kurzemes komandas vadošajiem spēlētājiem, taču sezonas laikā komanda mainīja treneru un vēl kardinālāk ķērās pie spēlētāju sastāva revidēšanas. Tā rezultātā Sīpoliņš nolēma doties uz Ungārijas otro līgu. Līdz komandas atstāšanai Sīpoliņš liepājniekiem bija palīdzējis 22 mačos, vidēji spēlē gūstot 10,9 punktus un izcīnot 7,7 atlēkušās bumbas.

Jau aizvadītās sezonas izskaņā "Liepājas" klubu atstāja viens no tā dibinātājiem Artūrs Štālbergs. Līdz ar to pilsētā pie Baltijas jūras pamainījās basketbola vadības groži. Tiek runāts, ka pietuvinātāka klubam ir Porziņģu ģimene, basketbola aģentam Jānim Porziņģim piedāvājot dzimtās pilsētas klubam savus pārstāvētos spēlētājus.

Guntis Sīpoliņš un jaunais "Liepājas" galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis iepriekš jau ir sastrādājušies. Sīpoliņš trenera vadībā spēlējis divas sezonas "Ogres" klubā.

Gunta Sīpoliņa komentārs: “Paldies kluba vadībai par doto iespēju atgriezties Liepājā. Prieks atkal būt šeit un trenēties pie trenera Artūra Visocka - Rubeņa. Gados esam jauns sastāvs, tāpēc noteikti zinot treneri no džekiem redzēsim agresīvu un ātru spēli. Lai arī esam jauns sastāvs, ticu, ka šogad kopā ar līdzjutējiem un atbalstu parādīsim uz ko esam spējīgi.”

Artūrs Visockis-Rubenis: “Ar Gunta Sīpoliņa pievienošanos esam spēruši soli uz priekšu, lai sabalansētu komandas sastāvu. Vēl liels darbs priekšā, tomēr ejam nospraustajā virzienā. Guntis vasarā ir ieguldījis labu darbu, lai spertu soli uz priekšu individuāli un palīdzētu komandai sasniegt tās mērķus."

Sīpoliņš karjeras laikā pārstāvējis "Turību", "Jūrmalu/Fēnikss", "Ogri", "Valgu-Valku" un iepriekš arī "Liepāju". Pagājušās sezonas izskaņā garā gala spēlētājs pievienojās Ungārijas otrās spēcīgākās līgas klubam "Veszprem".

Liepājas sastāvs

SpēlētājsDz.g.Aug.Poz.Klubs 19'/20'
Renārs Birkāns19971861.Latvijas Universitāte
Valters Vuciņš20011851.Liepāja
Dāvis Geks19951922.Šiauliai (Lietuva) / Oveido (Spānija)
Roberts Bērziņš20011932.Jūrmala
Roberts Krastiņš19941963.Valmiera Glass ViA
Guntis Sīpoliņš19932074./5.Liepāja / Veszprem (Ungārija)
Iļja Gromovs19942085.TSU (Krievija)

View this post on Instagram

Lieliskas ziņas, vīru komandai BK “Liepāja” pievienojas garā gala spēlētājs, jau ļoti labi mums zināmais Guntis Sīpoliņš. Guntis tandēmā ar Iļju būs mūsu galvenais spēks zem groziem!🔥🏀🔥 . Guntis Sīpoliņš: “Paldies kluba vadībai par doto iespēju atgriezties Liepājā. Prieks atkal būt šeit un trenēties pie trenera Artūra Visocka - Rubeņa. Gados esam jauns sastāvs, tāpēc noteikti zinot treneri no džekiem redzēsim agresīvu un ātru spēli. Lai arī esam jauns sastāvs, ticu, ka šogad kopā ar līdzjutējiem un atbalstu parādīsim uz ko esam spējīgi.” . Artūrs Visockis-Rubenis: “Ar Gunta Sīpoliņa pievienošanos esam spēruši soli uz priekšu, lai sabalansētu komandas sastāvu. Vēl liels darbs priekšā, tomēr ejam nospraustajā virzienā. Guntis vasarā ir ieguldījis labu darbu, lai spertu soli uz priekšu individuāli un palīdzētu komandai sasniegt tās mērķus." . Turpiniet mums sekot arī turpmāk! . #liepaja #liepajasbasketbols #atbalstisavejos

A post shared by Liepājas basketbols (@bkliepaja) on Aug 7, 2020 at 5:36am PDT

  +1 [+] [-]

, 2020-08-07 17:28, pirms 4 gadiem
Liepājai veidojas labs sastāvs!

  +1 [+] [-]

, 2020-08-07 17:45, pirms 4 gadiem
Čalim šogad paliks jau 27 gadi, bet autors vēl pagātnē dzīvo.

Par Sīpoliņu runājot - lieliski, ka ir atpakaļ. Viens no retajiem, kas pagājušosezon kaut cik normāli kapāja Liepājā.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-07 17:52, pirms 4 gadiem
Ja nervu gali būs notrulinājušies, var būt labs palīgs. Ja viss palicis pa vecam, tad viņu pat mazs bērns spēs izdabūt no ādas

     [+] [-]

, 2020-08-07 21:42, pirms 4 gadiem
top 3 pašlaik uz papīra-VEFs, Ogre, Liepāja