Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Valters: "Mūsu un "Barona" līmenis - nesalīdzināms"

Andrejs Siliņš

Valters: "Mūsu un "Barona" līmenis - nesalīdzināms"
Valdis Valters
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Rīgas VEF galvenais treneris Valdis Valters pēc zaudējuma Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijā pret "Barons/LMT" sarunā ar eSports.lv dalījās iespaidos par trešo spēli.

"Mums ir septiņi basketbolisti, kas ir ar labu meistarību un ir labi saspēlējušies, bet tiklīdz nāk nākamie sākas problēmas," spēli komentēja Valters. "Otrajā spēlē centos izmantot septiņus, un spēle parādījās. Šodien atkal sasvilpa daudz sodus, un viss pajuka. Otrajā puslaikā, spēlējot ar to pašu taktiku, pat uzvarējām un parādījām labu basketbolu."

Otrajā puslaikā VEF spēlēja līdzvērtīgi un pat pietuvojās pretiniekiem. "Aizķerties bija iespēja, ja Muižnieks atstātu to pašu sastāvu (smaida). Pieci spēlētāji ir augstas klases, visi ap 200 000 eiro vērtībā. Mēs neesam tie, kas viņiem var šobrīd izrādīt pretestību. Un viņi pie tam labi meta, arī no distances. Jūtu, ka viņi ir atguvušies un viņiem ir lielas cerības iegūt čempiontitulu."

"Kāpēc tik slikti nospēlējām pirmo maču pret "Baronu"? Tāpēc, ka pēc Valmieras sērijas gribējām spēlēt ar "Baronu" tāpat, kā ar Valmieru. Nekādi varianti - cita aizsardzība, cita meistarība," iemeslus zaudējumiem meklē Valters. "Vecākie spēlētāji provocē jaunos, kas nemāk izmantot savas priekšrocības."

"Gribu apsveikt "Baronu" ar pelnītu uzvaru," pretiniekus atcerējās Valters. "Mūsu līmenis šogad - ne pirms sezonas, ne tagad - nav salīdzināms ar viņu līmeni. Viņi ir komanda, kas spēja parādīt mūsu tūkumus. Domāju, ka gan šī pusfinālsērija, gan spēles par trešo vietu būs ļoti noderīgas nākotnei."

"Vēl jau nevar zināt, kas spēlēs par trešo vietu, bet pretinieki tik un tā būs galvas tiesu pārāki par mums," nākamo sēriju komentē Valters. "Mums ir jāizlien no ādas, lai kādu spēli uzvarētu. Arī ar "Baronu" bija tuvu, lai vienu spēli uzvarētu. Lai uzvarētu sērijā, ir jābūt lielai veiksmei."

Jautāts, ko labāk vēlētos redzēt pretiniekos sērijā par trešo vietu, Valters atjokoja: "Labāk ASK, jo nebūtu jābrauc uz Ventspili. Bet tas mums nedraud. Braucieni visu ziemu bijuši tik daudz, ka gribas spēlēt mājās."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Nikestyle

  +1 [+] [-]

, 2008-05-07 22:16, pirms 16 gadiem
"pretinieka tūkumi" laikam jau trūkumi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-05-07 22:20, pirms 16 gadiem
pirms serijas vel citu dziesmu dziedaja

  +9 [+] [-]

, 2008-05-07 22:20, pirms 16 gadiem
Valters beidzot nolaidies uz zemes!

  +6 [+] [-]

, 2008-05-07 22:21, pirms 16 gadiem
anonimajam man liekas baigās pareģa dotības

Cepums Valteram par pozitīvo nostāju pret Baronu... un 2. spēle nudien nebij nemaz tik viegla.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-07 23:03, pirms 16 gadiem
tik un tā jaunie bastardi 3-4 vietu čempī paņem (samasējot Valmieru un Liepāju)... ir labi. Ja nākamajos gados viss turpināsies kā līdz šim un turpinās nākt klāt jaunie super-talanti, tad jau reāli varēs stādīt augstākus mērķus...

  +1 [+] [-]

, 2008-05-07 23:30, pirms 16 gadiem
VEFs jau tā MALAČI, sasniedza savus griestus, jo daudzi vispar neticeja, ka viņi spēs izcīnīt to 4. vietu LBL, taču viņi to ir arī pilnībā pelnījuši, žēl vienīgi ka neizdevās Challenge kausa svarīgāko spēli uzvarēt pēc tik laba snieguma visas sezonas garumā!!! TĀ TURPINIET !!!

  -2 [+] [-]

, 2008-05-07 23:40, pirms 16 gadiem
ja shitaada komanda buutu bijusi pirms 2, 3 gadiem tad vini finaalaa speeleetu ar ventspili !
bet tagat llimenis ir audzis

  -3 [+] [-]

, 2008-05-08 10:15, pirms 16 gadiem
Nekas nav noticis!

     [+] [-]

, 2008-05-10 00:47, pirms 16 gadiem
Alusvēders rakstīja: diezgan logiski domaa! Pat pret v-pili vinjiem iisti nebuus ko likt pretii akinam un paareejiem garajiem, taa kaa augstaak par di.rsu jau neuzleeksi!

jau uzleca!