Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Muižnieks: "Sērijā jāuzteic Batista"

Andrejs Siliņš

Muižnieks: "Sērijā jāuzteic Batista"
Kārlis Muižnieks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Rīgas "Barons/LMT" galvenais treneris Kārlis Muižnieks pēc pusfināla pēdējās spēles pret Rīgas VEF sarunā ar eSports.lv dalījās iespaidos par aizvadīto spēli, kurā "baroni" nodrošināja vietu finālā.

"Iesākām ļoti labi, komanda bija mobilizēta un spēlēja ar vajadzīgo atdevi un azartu, kāds bija pirmajā spēlē," sacīja Muižnieks. "Šodien izdarīju daudz maiņas, varbūt brīžiem nepamatotas. Šķita, ka spēlētāji mazliet atslāba otrajā puslaikā. Nebija nepieciešamā kvalitāte laukumā gan aizsardzībā, gan uzbrukumā vairāk, un, protams, ka VEF to nekavējoties izmantoja - sameta daudz punktus ātrajos uzbrukumos, bijām nedaudz apjukuši. Tikai iesaistot atpakaļ laukumā pamatsastāva spēlētājus panācām uzvaru."

"Spēlējām ar atdevi, līdz ar to spēlētāji nogura un, protams, bija arī piespiestās spēlētāju maiņas, bet bija arī daudz nepiespiestās maiņas," sacīja treneris. "Bijām ap 20 punktu vadībā un tika dota iespēja kādiem spēlētājiem sevi parādīt no labās puses, bet ne visās epizodēs tas izdevās."

Par gatavošanos finālam Muižnieks sacīja: "Nekādas pārbaudes spēles neaizvadīsim, mums ir bijušas ļoti daudz spēles pēdējā laikā. Arī finālos kalendārs būs saspringts - spēles ik pa divām dienām. Nav jau nemaz tik ilga tā gatavošanās - nosacīti nedēļa."

Jautāts, vai ir kāds spēlētājs, kuru varētu uzteikt sērijā, Muižnieks minēja komandas vienīgo brazīlieti: "Domāju, ka par attieksmi un atdevi uzteikt varētu Batistu. Viņš bija mobils, pretiniekiem viņu noturēt zem groziem bija problēmas, katrā spēlē viņš nemainīgi spēja noturēt savu līmeni."

"Protams, simpātijas man ir pret Ventspils komandu, kurā esmu daudzus gadus nostrādājis," jautāts par komandu, kuru labāk gribētu redzēt finālā pretiniekos, sacīja Muižnieks. "Gribu novēlēt viņiem panākumus, bet, reāli skatoties, viņiem ir grūti, un bilde ir skaidra - ASK būs finālā. ASK ir ļoti labi nokomplektēta komanda ar labu treneri, tāpēc domāju, ka fināls būs interesants."

Tiesneši šodien atšķirībā no iepriekšējiem mačiem Daugavas Sporta namā pieļāva diezgan agresīvu spēli. "Pirmkārt, vēlos pateikt, ka spēlētāji laukumā ir, lai spēlētu un nevis aprunātu tiesnešu svilpes. Treneri dažreiz uz to var reaģēt noteikumu robežās," par šo tēmu izteicās Muižnieks. "Protams, ka labāk ir, ja ir noteikta traktācija, par kādiem kontaktiem un ķermeņu saskarsmi tiek fiksēts pārkāpums. Ja tiesneši konsekventi pieturēsies pie vienas tiesāšanas manieres, tad nekādām problēmām nevajadzētu būt."

  +4 [+] [-]

, 2008-05-07 21:55, pirms 16 gadiem
Malachi visi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-05-07 22:04, pirms 16 gadiem
Turamies!
Skatoties uz komandu pašu vien un cilvēkiem - viņiem ir JĀBŪT čempioniem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-07 23:38, pirms 16 gadiem
Par Batistu piekrītu, tacu par to "skaidro bildi, ka ASK būs finālā" vēl gan nebūtu tik pārliecināts, jo komandas spēkos ir LĪDZĪGAS un sērijā arī vairs nav 2:0, bet gan 2:1, nu tadjau redzēs !

  +1 [+] [-]

, 2008-05-07 23:59, pirms 16 gadiem
ES atceros, kā es smējos par to, ka kaut kāds jocīgais uztaisīja topiku "eu, salīdzināsim Batistu un Bambi" un kaut kur radās citi jocīgie, kas sacīja, "nu, Bambis statistika gandrīz kā Batistam, nu, džeks reāli gandrīz viena līmeņa ar Batistu". Toreiz es vēl nodomāju - tikai smadzeņu pārkārtošana tur kaut ko mainīs. Da Bambim vēl trenēties un trenēties. Tie laikam tie paši, kas domā, ka Zaķi nodraftēs Celtics, ka pēc gada būs Rūkiju izlasē un vēl pēc gada otrs labākais rebaunders komandā aiz Gārneta. Saskrūvējušies.... jūtu, ASK fani vairākumā gadījumu šitā domā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja