Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Renfro: "Pusfināli bija ļoti gari, bet esam gatavi finālam"

Andrejs Siliņš

Renfro: "Pusfināli bija ļoti gari, bet esam gatavi finālam"
Alekss Renfro
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Visi esam gaidījuši dienu, kad cīnīsimies par čempiontitulu! Tas ir fināls, un mēs esam gatavi atdot sevi līdz galam šajā cīņā," pirms pirmā Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas mača pret "Baronu" portālam Sportacentrs.com saka Rīgas VeF saspēles vadītājs Alekss Renfro.

"Izšķirošais moments pēdējā spēlē pret "Ventspili" notika ģērbtuvēs puslaika pārtraukumā - vispirms treneris ienāca un pastāstīja, ko esam darījuši nepareizi un kas ir jāmaina, tad visi iedrošinājām un uzmundrinājām viens otru, lai mēs laukumā atdotu no sevis vēl vairāk un nospēlētu maču līdz galam vienādā līmenī," notikumus mačā pret "Ventspili" atcerējās Renfro. "Trešās ceturtdaļas sākums mums bija ļoti svarīgs. Tieši tad arī pārņēmām spēles grožus savās rokās. Spēlējām daudz agresīvāk un mērķtiecīgāk gājām uz grozu. Ātri izprovocētās piezīmes un vairāki vieglie punkti no apakšas arī ļāva mums atrauties līdz desmit punktiem."

"Ja godīgi... Nemaz nezināju, ka "Ventspils" bija čempioni. Domāju, ka mēs viņus uztvērām nevis kā čempionus, bet kā komandu, kas vēlas mūs atturēt no mūsu mērķa - čempiontitula," atzīst saspēles vadītājs. "Viņi bija vienkārši kārtējais šķērslis, kas mums bija jāpārvar, lai sasniegtu savu mērķi. Domāju, pēc šīs sērijas mūsu pārliecība par saviem spēkiem ir ļoti augsta, īpaši pēc pēdējās spēles, jo sākām ieraudzīt to, ka spējam atspēlēties no mīnusiem un pārņemt pieklājīgu vadību ceturtajā ceturtdaļā."

"Treneru maiņu sērijas laikā uztvērām pietiekami mierīgi. Jā, viņi ir divi dažādi treneri katrs ar savu spēlēs redzējumu, bet domāju, ka mums tas lielas problēmas nav sagādājis. Visi ceram, ka trenera Valtera veselība uzlabosies, kamēr viņš nebūs ar mums," amerikāņu aizsargs neuzskata, ka treneru maiņa būtu atstājusi lielu iespaidu.

"Pusfināli bija ļoti gari un grūti gan mums, gan "Ventspilij", esam nedaudz saguruši, bet tai pašā laikā esam gatavi finālam," Renfro atzīst - pati galvenā cīņa vēl tikai priekšā. "Treneris deva mums laiku atpūsties un atjaunoties, jo starp pēdējo pusfināla maču un pirmo finālspēli nav paredzēta nekāda liela pauze. Nedomāju, ka mums pietrūks spēka. Varbūt vienīgi Sandim...viņš ir komandas vectētiņš (smejas)."

"Man taču bija jāizmet joks par komandas kapteini," labā noskaņojumā ir Alekss. "Gan Sandis, gan visi pārējie mēs esam gaidījuši šo dienu, kad spēlēsim finālā un cīnīsimies par čempiontitulu! Tas ir fināls, un mēs esam gatavi atdot sevi līdz galam šajā cīņā!"

Alekss Renfro pusfinālā vidēji mačā 29 minūtēs guva 11,4 punktus, izcīnīja 6,2 atlēkušās bumbas un atdeva 3,8 rezultatīvas piespēles.

  +6 [+] [-]

, 2010-05-06 19:00, pirms 14 gadiem
Vectētiņš. Tas bija labi no Renfro puses.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-06 19:11, pirms 14 gadiem
Malacis Alekss. Nedaudz ja pieliksi aizsardzībā, un ja sapratīsi, ka sedzējam nav jāskrien no mugurpuses, tad labs līgums uz nākamo sezonu būs kabatā. Tikmēr turpinam skatīties, kā Ventspils spēlē pret Valmieru. Kaut kā nemanu, ka Zaķītis ar rociņām šoreiz publiku uzvilktu!!!

     [+] [-]

, 2010-05-06 19:23, pirms 14 gadiem
es domāju, ka būs līdzīga spēle...
lai gan es nezinu, kapēc par favorītiem ir VEF
Baronam bija 10 dienas, lai sagatavotos finālam...

  +3 [+] [-]

, 2010-05-06 19:33, pirms 14 gadiem
db01 rakstīja: es domāju, ka būs līdzīga spēle...
lai gan es nezinu, kapēc par favorītiem ir VEF
Baronam bija 10 dienas, lai sagatavotos finālam...
Barona vienīgā priekšrocība ir DCSN grozi. Vairāk viņu nav! Ne jau aiz labas gribas Mazurs ir paņēmis tur treniņus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-05-06 19:42, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Vectētiņš vēl parādis vellu visiem.

LBL Finals MVP 2010!
atvaino, bet tas būs vai nu Timijs vai arī Efe neņem ļaunā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-05-06 19:49, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Kā ir jāspēlē, lai MVP tiktu izvēlēts no zaudētāju komandas?
haha, man patīk tavs domu gājiens, bet mēs labi zinām, ka par MVP arī nekad netiek atdzīti spēlētāji ar FG 2/10, 3/10 precizitāti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja