Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Neapturamā "Zemgale" pret "LU/Rīdzeni"

Jānis Pārums

Šovakar, plkst. 19:00 Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas turnīrā "Zemgales" basketbolisti savā laukumā tiksies ar "LU/Rīdzene". Jelgavnieki izcīnījuši jau astoņas uzvaras pēc kārtas. Sekos arī devītā vai klupiens?

Pēc nepārliecinošā sezonas sākuma (uzvara trijās spēlēs) sekojuši astoņos mačos pēc kārtas un aizvien aktīvākas kļūst diskusijas par tēmu "Kura komanda apturēs jelgavniekus?". Vienīgās komandas, kas "Zemgali" šosezon uzvarējušas ir "ASK/Juniors" un "RNS-D/Līvāni". Otrajiem Vara Krūmiņa vadītie basketbolisti paspējuši jau revanšēties, bet pret "junioriem" to būs iespējams izdarīt nākamajā mačā.

Decembra sākumā jelgavniekiem sanāca pietiekami saspringts izbraukuma mačs pret "Saldus" komnadu, ko Krūmiņš raksturoja šādi: "Saldus mājās spēlē ļoti labu basketbolu un visām komandām tiek sagādātas lielas grūtības. Basketbolisti savu skatītāju priekšā cīnās par katru metru un met arī precīzāk, turklāt viesu komandām parasti ir grūti pierast pie mazā izmēra zāles. Basketbolistiem tas vairāk vai mazāk izjauc telpas izjūtu, kas izpaužas neprecīzos metienos."

Treneris apzinās, ka viņa padotie neuzvarēs mūžīgi, taču atzīst, ka šodienas pretinieki ir komanda, kuru noteikti jāpieveic: "Kaut kad jau tā strīpa vienreiz pārtrūks, taču ir komandas, kurām nedrīkst zaudēt, un "LU/Rīdzene" ir viena no tām."

"LU/Rīdzene" basketbolisti 11 spēlēs tikuši pie pieciem panākumiem, pa reizei pārspējot arī turnīra tabulā augstāk esošās komandas "ASK/Juniors" un "RNS-D/Līvāni". Izbraukumā rīdziniekiem veicies gana labi – četros mačos izcīnītas divas uzvaras. Tas nozīmē, ka šovakar laukuma saimniekiem, iespējams, nopietni nāksies pasvīst. Taču jāatceras vēl kāds fakts – šosezon jelgavnieki savā laukumā nav zaudējuši. Rēķini kā gribi, trumpju vairāk "Zemgalei"...

Izmantotie resursi:
www.basket.lv
www.jelgavniekiem.lv

Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

  -1 [+] [-]

, 2007-12-05 12:52, pirms 17 gadiem
Ja spelesu es, Tad ridzenei nav izredzu.Jaizludzas trenerim, lai izlaiz laukuma

  +1 [+] [-]

, 2007-12-05 12:52, pirms 17 gadiem
Nez vai Jurisons analizēs šīs spēles tiesnešu darbību? ā', bet te jau nespēlēs BKV.. tad jau viss būs kedā..

  +1 [+] [-]

, 2007-12-05 12:58, pirms 17 gadiem
zemgalai jauzvar

     [+] [-]

, 2007-12-05 13:44, pirms 17 gadiem
Nu maz cerību rīdzenei...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-05 17:30, pirms 17 gadiem
zelta fingers atkal zibsnīs laukumā, bambis kā mūris zem groza! vienvārdsakot- zemgalei uzvara!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-05 20:04, pirms 17 gadiem
izskatas ka zemgale zaudes

     [+] [-]

, 2007-12-05 20:43, pirms 17 gadiem
izskataas, ka Zemgale zaudeeja