Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Piekto sezonu pēc kārtas "Ogres" saspēli vadīs Sirsniņš

Emils Ozerinskis

Piekto sezonu pēc kārtas "Ogres" saspēli vadīs Sirsniņš
Kaspars Cipruss pasniedz bronzas medaļu Rinaldam Sirsniņam. Foto: Renārs Koris

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgas bronzas medaļniece "Ogre" pavēstījusi par pieredzējušā saspēles vadītāja Rinalda Sirsniņa spēlēšanu komandas rindās arī jaunajā basketbola sezonā.

Rinalds Sirsniņš turpinās nest dzimtās pilsētas basketbola komandas krāsas arī jaunajā sezonā. 36 gadus vecais saspēles vadītājs ogrēniešu rindās spēlēs jau piekto sezonu pēc kārtas. Sirsniņš ir ne tikai viens no komandas līderiem, bet arī tandēmā ar Kristapu Dārgo līdz šim pildījis komandas kapteiņa pienākumus.

Aizvadītajā sezonā Sirsniņš palīdzēja savai komandai izcīnīt "Pafbet" Latvijas - Igaunijas līgas bronzas medaļas. 28 aizvadītās spēlēs saspēles vadītājs atzīmējās ar 10,1 punktu un 5,2 rezultatīvām piespēlēm. Latvijas čempionāta bronzas sēriju Covid-19 dēļ ogrēniešiem ar liepājniekiem nospēlēt līdz galam neizdevās. Latvijas līgas play-off cīņās Sirsniņš tika pie vidēji 7,1 punkta un 3,4 rezultatīvām piespēlēm piecos mačos.

Šī būs Sirsniņa piektā sezonas pēc kārtas "Ogres" sastāvā. Pirms tam saspēles vadītājs nospēlēja arī piecas sezonas "Jēkabpils" vienības rindās. Karjeras sākumposmā saspēles vadītājs uzspēlējis arī tādās komandās kā "Skonto", poļu "Anwil", "ASK Rīga", "Gulbenes Buki", "Barons" un "Valmiera". Pirms ilglaicīgākas pievienošanās jēkabpiliešiem Sirsniņš spēlējis arī Polijas, Igaunijas un Ukrainas komandās.

BK "Ogre" sastāvs

SpēlētājsPoz.Dz.g.AugumsKomanda 2020/21
Rinalds SirsniņšPG1985186 cmOgre
Breilens ReisonsPG1994.175 cmSudbury Five (Kanāda)
Ojārs BērziņšPG/SG2001.192 cmCartagena (Spānija IV)

     [+] [-]

, 2021-08-05 20:19, pirms 3 gadiem
Jau 3 PG