Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF turpinās cīņu par augstāku vietu LBL un uzņems "Zemgali"

Jānis Celmiņš

VEF turpinās cīņu par augstāku vietu LBL un uzņems "Zemgali"
Sandis Valters, Tailers Keins un Dairis Bertāns
Foto: Mārtiņš Sīlis

Turpinot cīņu par augstāku vietu Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta noslēgumā „VEF Rīga” basketbolisti šovakar Rīgā, Olimpiskajā Sporta centrā uzņems Jelgavas „Zemgales” komandu. Mača sākums pulksten 19.30.

Jelgavas „Zemgales” uzvarai LBL čempionāta spēlē pār „Liepājas lauvām” (92:84) bija dubults efekts. Pirmkārt, treneris Varis Krūmiņš un viņa brigāde aizmāršīgajiem atgādināja, ka basketbolu laukumā joprojām spēlē dzīvi cilvēki, nevis kluba budžeta cipari. Otrkārt, liepājnieku palikšana bez „plānotās” uzvaras piebēra jaunus piparus LBL karstajam virumam, kas mutuļo starp tabulas otro un piekto vietu.

VEF komandai šajā nedēļas nogalē paredzēta cīņa par BBL kausu un diezgan droši, ka vienība šobrīd gatavojas tieši cīņām Kauņā. Mačs ar Jelgavas „Zemgali” varētu būt kā laba pārbaude pirms cīņām Kauņā, taču vefiešiem jāatceras kā „Zemgale” pabeidza savu pēdējo maču LBL (pret Liepāju). Jelgavniekus noteikti nedrīkst nenovērtēt.

Abas komandas spēkiem šosezon mērojušās divas reizes un uzvaras dalījušas uz pusēm. Ceturto un pēdējo reizi šosezon komandas spēkiem mērosies arī pēc nedēļas.

VEF līderi LBL šosezon ir Bojans Bakičs, kurš vidēji spēlē gūst 13,4 punktus, kā arī Sandis Valters (13,0) un Kaspars Bērziņš (12,8). Jelgavniekiem pēdējos mačus rezultatīvi aizvada Edgars un Kalvis Krūmiņi, kuriem vidēji vienā LBL spēlē attiecīgi 11 un 10,7 punkti.

Bez divām spēlēm ar „Zemgali” (šovakar un pēc nedēļas) vefiešiem vēl jāaizvada mači ar „Turību” un „Valmieru”.

Mačs Olimpiskajā Sporta centrā šovakar sāksies 19.30.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: askriga112

  +4 [+] [-]

, 2011-04-05 13:36, pirms 13 gadiem
cskagoal rakstīja: iesilsisanas pirms RYTAS matcha
iesilsisies, iesilsisies un apsilsiisies

  -3 [+] [-]

, 2011-04-05 13:41, pirms 13 gadiem
Izģērbs vienā setā

  +2 [+] [-]

, 2011-04-05 14:22, pirms 13 gadiem
cskagoal rakstīja: iesilsisanas pirms RYTAS matcha
Ko gribēji pateikt ar:"iesilsisanas"??????????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja