Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Barons" pagarina pārbaudes laiku Piščaļņikovam

Andrejs Siliņš

"Barons" pagarina pārbaudes laiku Piščaļņikovam
"Barons" galvenais treneris Edgars Teteris
Foto: Mārtiņš Sīlis

Latvijas čempionvienības basketbola kluba "Barons" vadība nolēmusi pagarināt pārbaudes laiku krievu centra spēlētājam Kirilam Piščaļņikovam līdz 14. februārim, kad komandai spēle pret "VEF Juniors".

Sākotnēji "Barons" Sanktpēterburgas "Spartak" sezonu uzsākušajam Piščaļņikovam deva trīs spēļu pārbaudes laiku, taču nolemts to pagarināt. "Var redzēt, ka Kirils šajā laikā mūsu komandā jau ir progresējis, bet vēl viņam tomēr ir jāapliecina sava atbilstība," situāciju portālam Sportacentrs.com skaidro kluba direktors Jānis Pormalis.

Trīs aizvadītajās spēlēs 205 centimetrus garais un 114 kilogramus smagais Piščaļņikovs, kurš spēlējis arī ASV koledžu basketbolu, vidēji laukumā pavadījis gandrīz 14 minūtes, guvis piecus punktus un izcīnījis 4,3 atlēkušās bumbas. Jāatzīmē, ko "Barons" visās šajās spēlēs izcīnīja uzvaras (pār LU, "Liepājas Lauvām" un "VEF Juniors").

23 gadus vecajam basketbolistam dotas vēl četras spēles, lai apliecinātu savu piederību LBL čempioniem - pirmā no tām jau šovakar pret "Turību", bet pēcāk arī pret "Valmieru" un "Zemgali", kā arī "VEF Juniors" Valentīndienā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-04 17:41, pirms 13 gadiem
Pagarina pārbaudes laiku, lai pret VEF būtu rezerves garais spēlētājs? Pēc spēles ar VEF gan jau būs prom.

  -3 [+] [-]

, 2011-02-04 18:27, pirms 13 gadiem
Pagarināja, lai būtu laiks uzvārdu pareizi uz maikas uzšūt?

  -3 [+] [-]

, 2011-02-04 22:32, pirms 13 gadiem
Būs kārtējais piečakarētais Barona leģionārs!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja