Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš: "LU parādīja ļoti labu spēli"

Andrejs Siliņš

Krūmiņš: "LU parādīja ļoti labu spēli"
Varis Krūmiņš
Foto: Mārtiņš Sīlis

"Abas komandas cīnījās par uzvaru, tika gūti daudz punkti - gan no distances, gan caurgājienos. Domāju, ka "Universitāte" parādīja ļoti labu spēli. Mēs cīnījāmies pretī un uzvarējām," pirmo uzvaru Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā divīzijā šosezon komentēja Jelgavas "Zemgale" galvenais treneris Varis Krūmiņš.

"Labāk nesmuka spēle un uzvara, nekā skaista spēle un zaudējums," mūžseno basketa teicienu šai spēlei piedēvēja Krūmiņš. "Abas komandas cīnījās par uzvaru, tika gūti daudz punkti - gan no distances, gan caurgājienos. Domāju, ka "Universitāte" parādīja ļoti labu spēli. Mēs cīnījāmies pretī un uzvarējām, bet var redzēt, ka garais gals šobrīd nav."

"Piesaistot viesspēlētāju no Amerikas, mūsu groza apakša kļūs spēcīgāka un noteikti spēlēsim labāk," ar jauno komandas papildinājumu Skotiju Vilsonu treneris saista lielas cerības. "Zinot, ka Latvijā spēlē ātru basketbolu, meklēju spēlētāju, kas ir nedaudz virs diviem metriem. Centimetri visu nenosaka, svarīga ir spēles izpratne, metiens no distances, apspēlēšana ar muguru - to visu šis spēlētājs prot."

LU galvenais treneris Mārtiņš Zībarts pēc zaudējuma komandas debijas spēlē LBL elites līmenī nebija pārāk saskumis: "Daudziem spēlētājiem šī bija pirmā pieredze LBL, līdz ar to arī satraukums un dažādas sīkas kļūdiņas niansēs izšķīra spēli. Arī tas, ka pretinieku komanda meta par 20 soda metieniem vairāk nekā mēs, bija faktors."

"Galvenais uzdevums ir, lai spēlētāji progresētu," sezonas mērķus atklāj treneris. "Mēģināsim cīnīties, cik ir mūsu spēkos un progresēt no spēles uz spēli. Noteikti, ka pret "Turību" būs principiālākās spēles, tajās noteikti būs arī daudz lielāka ažiotāža un vairāk skatītāju. Skatītāji bija daudz arī šodienas spēlē, bet tieši fanošanas un līdzi jušanas ziņā mums LU vēl daudz jāstrādā."

Izmantotie resursi:
Basketbols.eu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja