Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Muižnieks: "Izdarījām to, kas bija jāizdara"

Andrejs Siliņš

Muižnieks: "Izdarījām to, kas bija jāizdara"
Kārlis Muižnieks un Daiņus Adomaitis
Foto: Romualds Vambuts

Rīgas "Barons/LMT" galvenais treneris pēc Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla pirmā sērijas mača pret Rīgas VEF uzteica savu komandu par parādīto sniegumu, attieksmi un pašatdevi.

"Sākums viņiem izdevās veiksmīgāks, bet mēs izdarījām to, kas bija jāizdara," spēli raksturoja treneris. "To es teicu arī spēlētājiem ģērbtuvē pēc spēles. Samērā labi darbojāmies aizsardzībā, izdarījām to, ko bijām runājuši. Lai arī bija pāris kritumi spēlē - gan spēles sākums, gan otrās un trešās ceturtdaļas beigas. Tomēr kopumā spēles disciplīna un pašatdeve bija vajadzīgajā līmenī."

"Gusts jūtās labi, bet ir izlaidis divas nedēļas. Savainojums bija tāds, ka viņš pilnvērtīgi netrenējās, līdz ar to viņam ir vajadzīgs zināms laiks, lai atgūtu to formu, kas bija pirms tam," situāciju ar savas komandas pirmā saspēles vadītāja veselības stāvokli un gatavību spēlēt komentēja Muižnieks.

Jautāts par viena no komandas snaiperiem Mārtiņa Kravčenko iesaistīšanu spēlē tikai tās izskaņā, Muižnieks atbildēja: "Nekāds speciāls iemesls tam nebija. Kravčenko ir labs spēlētājs, un tas, ka šajā spēlē nospēlēja vien sešas minūtes - tam nav nekāds īpašs iemesls."

"VEF aizvada labu sezonu, un es domāju, ka viņi ir bīstams pretinieks jebkurai komandai," pretiniekus uzslavēt neaizmirsa Muižnieks. "Protams, ka mēs nekādā ziņā nebijām nenovērtējuši pretinieku. Viņiem ir ambīcijas un vēlēšanās. Valdis ir izveidojis labu komandu."

  +5 [+] [-]

, 2008-05-03 20:40, pirms 16 gadiem
Bija redzams, ka Karlim izdevas motivet speletajus. Paldies par to!

  +4 [+] [-]

, 2008-05-03 20:46, pirms 16 gadiem
Jā, piekrītu tev viper, ka klādam bija jāuzkūda komada lieliem darbiem... domāju ar to jau finālu...
Barons, Barons un vēlreiz Barons...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja