Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Video: Shootaround | #5 | Ādolfs par jaunajiem, Dārgais par Stefensa dankiem

Jānis Celmiņš
Šoreiz raidījuma lielā tēma ir jaunie spēlētāji - ilggadējs Latvijas izlases saspēles vadītājs, šobrīd Valtera Basketbola skolas atjaunotājs un treneris Kristaps Valters jeb Ādolfs analizē jauno spēlētāju gatavību profesionālajam basketbolam. Raidījumā aplūkojam visus jaunos spēlētājus Latvijas klubos, kā arī izceļam labākos U22 vecuma grupā, bet komentāru par jauno spēlētāju iesaisti lielajā basketbolā sniedz Guntis Endzels. Savukārt Niks Salenieks stāsta par to, kādas ir sajūtas pēc uzvaru nesošo metienu realizēšanas Valmieras panākumos.

Saldajā ēdienā: viens no labākajiem pasaules konkursu dankeriem Kristaps Dārgais komentē vienu no labākajiem pasaules spēļu dankeriem - “Prometey” uzbrucēju Dīdžeju Stefensu un viņa spilgtākos dankus līdz šim aizvadītajā Pafbet Latvijas-Igaunijas līgas sezonā.
Vērtējums: