Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Pēc neiekļūšanas ČL pamatturnīrā ''Kalev'' šķiras no amerikāņa Bredforda

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pēc neiekļūšanas ČL pamatturnīrā ''Kalev'' šķiras no amerikāņa Bredforda
Dezonta Bredfords. Foto: FIBA

Igaunijas spēcīgākais basketbola klubs Tallinas ''Kalev/Cramo'' pēc neiekļūšanas FIBA Čempionu līgas grupu turnīrā pavēstījis par sadarbības pārtraukšanu ar amerikāņu aizsargu Dezontu Bredfordu.

27 gadus vecais Bredfords Igaunijas galvaspilsētas klubu papildināja starpsezonā, pārceļoties no Beļģijas un Nīderlandes apvienotās līgas (BNXT) granda Antverpenes ''Giants''.

''Kalev/Cramo'' rindās aizsargs paguva aizvadīt divas spēles. Latvijas-Igaunijas līgas spēlē pret ''Tartu Ulikool'' viņš atzīmējās ar sešiem punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm, bet FIBA Čempionu līgas pirmās kārtas kvalifikācijas spēlē pret Norčēpingas ''dolphins'' Bredforda kontā desmit punkti, trīs bumbas zem groziem un tikpat piespēles.

Igaunijas vienība savā paziņojumā skaidroja, ka sadarbība pārtraukta ģimenes apstākļu dēļ. Tāpat vienība ziņo, ka aktīvi tiek meklēts Bredforda aizstājējs.

Karjeras laikā amerikānis pārstāvējis arī Ungārījas ''Kormend'', Briseles ''Phoenix'' un Itālijas ''Trento''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/bckalevcramo/st...