Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Roberts Bērziņš no "VEF Rīgas" pārceļas uz "Rīgas Zeļļiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Roberts Bērziņš no "VEF Rīgas" pārceļas uz "Rīgas Zeļļiem"
Roberts Bērziņš. Foto: VEF Rīga

LETA. Latvijas basketbolists Roberts Bērziņš karjeru turpinās Latvijas vicečempionē "Rīgas Zeļļi", pirmdien savā aplikācijā pavēstīja klubs.

Iepriekšējās divas sezonas Bērziņš pārstāvēja "VEF Rīga". Šosezon viņš "vefiešu" rindās Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) 16 mačos vidēji izcēlās ar 7,8 gūtajiem punktiem, divām rezultatīvām piespēlēm un 2,4 rezultatīvām piespēlēm, bet Latvijas Basketbola līgā (LBL) viņš nedevās laukumā.

Pirms pievienošanās "VEF Rīga" 2022.gada vasarā viņš divas sezonas pārstāvēja "Liepāju", bet pirms pārcelšanās uz Liepāju BJBS "Rīga"/DSN audzēknis spēlēja Jūrmalas vienībā.

"Rīgas Zeļļi", aizvadot pirmo sezonu kluba vēsturē, LBL sasniedza finālu, kurā ar 1-4 atzina "VEF Rīga" pārākumu, Latvijas kausā aizcīnījās līdz finālam, kurā arī piekāpās "vefiešiem", bet LIBL, noslēdzot pamatturnīru sestajā pozīcijā, nepārvarēja ceturtdaļfinālu.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-01 20:39, pirms 2 dienām
Vot tas gan paliek interesanti kas Vef vispār vēl paliks no vietējiem? Bertāns, Gulbis? , Būmeisters , Putāns un Pinnis?

  +1 [+] [-]

, 2024-07-01 20:46, pirms 2 dienām
Witslenamitea rakstīja: Vot tas gan paliek interesanti kas Vef vispār vēl paliks no vietējiem? Bertāns, Gulbis? , Būmeisters , Putāns un Pinnis?
nedaudz jā, interesanti, bet nu arī Bērziņa aiziešana nav pārsteigums. Traumatisks spēlētājs. Jautājums, kāda slodze zeļļos būs, jo pie iepriekšējās sezonas slodzes, Bērziņš arī tur dzīvosies pa traumām

  +1 [+] [-]

, 2024-07-01 23:39, pirms 2 dienām
Bez pārsteigumiem. Nav vajadzīgs spēlētājs, kas vairāk sēž dakteru kabinetā nekā laukumā.

     [+] [-]

, 2024-07-02 11:34, aizvakar
Nozīmīgs papildinājums. Cerams, ka nebūs traumu un kapās tāpat kā iepriekš, kad bija savā peak formā!