Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

Diennakts basketbola turnīrs “Krastu mačs” Rīgas svētku ietvaros norisināsies 15. reizi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Diennakts basketbola turnīrs “Krastu mačs” Rīgas svētku ietvaros norisināsies 15. reizi
Foto: Krastu mačs

17. un 18. augustā, Esplanādē pie Raiņa pieminekļa, notiks aizraujošais 24 stundu tautas basketbola turnīrs “Krastu mačs”. Šis būs diennakts basketbola turnīra jubilejas gads, “Krastu mačs” notiekot jau 15. gadu.

Reģistrācija 2024. gada “Krastu mačam” sāksies 22. jūlijā plkst. 10.00. Apstiprinātās komandas tiks aicinātas uz preses konferenci un izlozi, kas norisināsies 31. jūlijā plkst. 13.00 Esplanādē pie Raiņa pieminekļa. Dalība turnīrā ir bez maksas.

Diennakts basketbola turnīrs “Krastu mačs” Rīgas svētku ietvaros norisināsies jau 15. gadu pēc kārtas. Tas ir ne tikai iemīlēts dalībnieku un skatītāju tautas sporta pasākums, kurā piedalās dažāda līmeņa Daugavas labā un kreisā krasta basketbolistu komandas, bet arī izklaides pasākums dalībniekiem un apmeklētājiem. Visu diennakti uzstājas Latvijas vadošie dīdžeji un mākslinieki, tiek piedāvāti dažādi priekšnesumi, kas saistīti ar basketbolu un ielu kultūru, kā arī plānoti dažādi pārsteigumi basketbola svētku apmeklētājiem. Spēļu puslaiku pārtraukumos norisināsies dažādi konkursi skatītājiem. Pēc 14 sezonām rezultāts ir 9-5 Daugavas labā krasta labā.

Šajā, piecpadsmitajā, “Krastu mačā” otro gadu pēc kārtas piedalīsies arī Latvijas spēcīgākās amatieru komandas. Ceļazīmes uz turnīru nodrošinājušas Jūrmalas, Ventspils un Jelgavas pilsētu čempionātu uzvarētāji, kā arī Maxi basketbola K40+, OlyBet basketbola Ekstra līgas, Sieviešu līgas un Izaicinājuma kausa finālisti.

Turnīru rīko sadarbībā ar vienpadsmitkārtējo Latvijas čempionvienību “VEF Rīga” un Rīgas valstspilsētas pašvaldību, pasākumu atbalsta Rīgas brīvostas pārvalde.

Informāciju sagatavoja:
Krastu mačs

     [+] [-]

, 2024-07-18 17:26, pirms 2 mēnešiem
Juris Kalniņš būs?, pagājšgad uguņoja ar skaistu trīnīti!