Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

19. novembrī tiks dots otrais starta šāviens vietējā basketbola sezonai

Emils Ozerinskis

19. novembrī tiks dots otrais starta šāviens vietējā basketbola sezonai
Jānis Dilevka cīņā uz parketa ar Lauri Bērziņu. Foto: Lāsma Irša

Latvijas Basketbola savienība (LBS) pavēstījusi, ka pēc Ministru Kabineta noteikto ierobežojumu laika noslēgšanās Latvijas "Užavas" kausa izcīņa atsāksies ar spēli 19. novembrī Līvānos.

Iepriekš jau vēstīts, ka pēc ierobežojumu noslēgšanās 15. novembrī sports varēs atgriezties "zaļajā režīmā". Tas nozīmē, ka sportistiem un potenciālajiem spēļu apmeklētājiem būs nepieciešams uzrādīt derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Latvijas "Užavas" kausa izcīņa basketbolā atsāksies ar spēli Līvānos 19. novembrī, kad vietējie "Līvānu" basketbolisti uzņems savus tuvos kaimiņus "Jēkabpili" kausa izcīņas trešās kārtas pirmajā spēlē. Cīņas citos pāros sāksies līdz ar 23. un 24. novembri.

Sākot ar 19. novembri otrais sezonas starta šāviens tiks dots arī "Ramirent" Nacionālajā basketbola līgā, "Ramirent" Reģionālajā basketbola līgā un Latvijas Jaunatnes basketbola līgā. Savukārt dienu vēlāk laukumā varēs doties Baltijas Sieviešu basketbola līgas un Latvijas Sieviešu basketbola līgas B grupas komandas.

LBS norāda, ka maksimālais skatītāju skaits spēlēs varēs sasniegt 500.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība