Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

"Užavas" kausa otro kārtu ar panākumiem ievada cēsnieki un gulbenieši

Emils Ozerinskis

"Užavas" kausa otro kārtu ar panākumiem ievada cēsnieki un gulbenieši
BK "Cēsis" aizsargs Rainers Kalniņš. Foto: Agnis Melderis

Latvijas basketbola "Užavas" kausa izcīņas otrajā kārtā aizvadītas divas pirmās spēles. Pie uzvarām tika Vidzemes komandas BK "Cēsis" un "Gulbenes Buki".

• Mārtiņa Mīlberga trenētajai "Cēsu" komandai no Reģionālās līgas izbraukuma cīņā pret DSN jauniešiem palīgā bija devušies nopietni papildspēki. Kausa formāts pieļauj uz šīm spēlēm piesaistīt divus spēlētājus, kuri nav citu kausā spēlējošo vienību pieteikumos to pamatturnīros. Par cēsnieku papildinājumiem kļuvuši pērn Rakverē spēlējušais aizsargs Toms Ķēdis un "Siguldas" treneris Kārlis Večens.

• Cēsnieki viesos DSN vienību apspēlēja ar 84:74, tādējādi uz atbildes spēli paņemot desmit punktu handikapu. Večens Vidzemes komandas labā izcēlās ar 21 punktu un piecām rezultatīvām piespēlēm. Ķēdis guva 13 punktus un sakrāja deviņas rezultatīvas piespēles. Pa 11 punktiem guva cēsnieku pamatspēki Rinalds Mihailovs un Niks Līnis, bet pa desmit sakrāja Elvis Saulītis un Reinis Rudzītis.

• DSN rindās 21 punktu guva Pauls Katlaps, pie 19 tika Kristofers Karlsons. Savukārt Dans Galdiņš savai vienībai pievienoja 16 gūtus punktus.

• Otrā spēlē tikās divas Nacionālās līgas vienības. "Gulbenes Buki" savās mājās ar 107:61 sagrāva limbažniekus, tādējādi Raimonda Gabrāna komandai principā noņemot jautājumus par iekļūšanu kausa izcīņas trešajā kārtā.

• Uzvarētāju rindās ar 26 punktiem izcēlās Sandis Bēts, kamēr Jānis Engers un Rainers Ļisicins attiecīgi guva 16 un 14 punktus. Ikdienā "Turību" pārstāvošais Rihards Bērziņš bukiem palīdzēja ar 12 gūtiem punktiem.

• Limbažnieku rindās ar 20 punktiem izcēlās Toms Straudovskis, kurš bija vienīgais viesu rindās ar divciparu skaitli gūto punktu anālēs. Pie deviņiem tika Vents Veinbergs un Pēteris Penka.

"Užavas" kausa otrā kārta

Dat.SpēleRezLabākie
01.11.DSN - Cēsis74:84Katlaps 21 p. - Večens 21 p.
Gulbenes Buki - Limbaži107:61Bēts 26 p. - Straudovskis 20 p.
02.11.Grobiņa - Kandava/Anzāģe
Saldus - Ķekava
Tukums - Nīca
VEF BA Valkā - RSU
15.11.RSU - VEF BA Valkā
Ķekava - Saldus
Cēsis - DSN
16.11.Nīca - Tukums
Kandava/Anzāģe - Grobiņa
Limbaži - Gulbenes Buki

Izmantotie resursi:
ttps://lbk.basket.lv/

     [+] [-]

, 2022-11-01 23:53, pirms gada
Cēsu "pensionāri" apspēlēja DSN/KPBA divu aktieru komandu !
DSN/KPBA jau kuro spēli kāpj uz viena un tā paša grābekļa... #1 + #29 ,kas cenšas vienatnē izšķirt spēles likteni ,BET visās šīs sezonas spēlēs scenārijs vienāds... zāģis!!!

     [+] [-]

, 2022-11-02 08:29, pirms gada
Diemžēl neko no tā nevarēja novērot vakardienas spēlē DSN/KPBA sastāvā ...:
"Ir labs balanss uzbrukumā - spēlētāji kustas un dalās ar bumbu, visi tiek iesaistīti. Domāju, ka tas arī palīdz labāk spēlēt aizsardzībā,"

laikraksts "The Washington Post" citē "Wizards" galveno treneri.

     [+] [-]

, 2022-11-02 09:23, pirms gada
maico rakstīja: Diemžēl neko no tā nevarēja novērot vakardienas spēlē DSN/KPBA sastāvā ...:
"Ir labs balanss uzbrukumā - spēlētāji kustas un dalās ar bumbu, visi tiek iesaistīti. Domāju, ka tas arī palīdz labāk spēlēt aizsardzībā,"

laikraksts "The Washington Post" citē "Wizards" galveno treneri.
Gribi teikt, ka treneris vainīgs?