Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2979, Did:0, useCase: 3

Aicina pievienoties zibakcijai pie Brīvības pieminekļa basketbola izlases atbalstam

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Aicina pievienoties zibakcijai pie Brīvības pieminekļa basketbola izlases atbalstam
Latvijas basketbola izlase. Foto: LBS

Latvijā ir dzimušas vairākas sporta leģendas. Arī viena no mūsdienās svarīgākajām tradīcijām – pirms spēles, spēlētājiem sajūtot vienam otra spēku un motivāciju cīnīties un uzvarēt, salikt kopā rokas un saukt komandas vārdu. Ikvienam būs iespēja kā sestajam laukuma spēlētājam “sadoties” rokās, iedvesmojot Latvijas basketbola izlasi, un, skanot sauklim “Mūsu zeme – Latvija”, sniegt nebijušu enerģijas lādiņu pirms gaidāmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra.

Filmas “Tīklā. TTT leģendas dzimšana” scenārija izstrādes procesā, intervējot vairākas bijušās spēlētājas, atklājās pārsteidzošs un līdz šim nekur neminēts fakts, ka šī tradīcija – komandai pirms spēles savienot rokas – radusies Latvijā, un tās aizsācējas ir leģendārās sieviešu basketbola komandas “TTT” Zelta meitenes.

Zibakcija pie Brīvības pieminekļa norisināsies 29. jūnijā pulksten 14.00.

Informāciju sagatavoja:
Deep White

     [+] [-]

, 2024-06-27 10:52, aizvakar
Tiekās!