Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2979, Did:0, useCase: 3

Blūma karjeras noslēdzošā spēle tiešraidē TV4 un portālā Sportacentrs.com

Jānis Celmiņš

Blūma karjeras noslēdzošā spēle tiešraidē TV4 un portālā Sportacentrs.com
Jānis Blūms. Foto: FIBA

Bijušā Latvijas basketbola izlases kapteiņa Jāņa Blūma karjeras noslēdzošā spēle tiešraidē tiks demonstrēta kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com. Spēle norisināsies 17. septembrī Saldū, tās sākums plkst. 18.00.

Paredzēts, ka Blūms vienā komandā ar leģendāru draugu pulku spēlēs pret vietējo Nacionālās basketbola līgas komandu ''Saldus''. Jāņa komandā spēlēs viņa komandas biedri Latvijas izlasē – Andris Biedriņš, Kaspars Kambala, Kristaps Valters, Armands Šķēle, Žanis Peiners un citi. Tāpat Blūma komandu pārstāvēs arī lietuvietis Renalds Seibutis, ar kuru Blūms kopā spēlēja Bilbao un vēlāk arī Viļņas ''Rytas'' rindās, un Marko Baničs – horvātu spēka uzbrucējs, ar kuru latvietis četrus gadus pārstāvēja Bilbao vienību Spānijas ACB līgā.

“Skaidrības labad jāsaka, ka ne visi mani draugi 17. septembra spēlē dosies laukumā. Pieteikto spēlētāju vidū ir tādi, kas komandu atbalstīs no soliņa, par ko esmu viņiem ļoti pateicīgs. Vislielākā pateicība ikvienam, kas piekritis būt kopā ar mani un baudīt basketbola svētkus,” īsi pirms spēles saka Blūms.

Biļetes uz šo spēli jau izpārdotas, taču ir arī laba ziņa – spēle tiešraidē tiks demonstrēta kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.