Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2979, Did:0, useCase: 3

Bezrindas.lv skaidro, kā tiks kompensētas pazudušās izlases spēļu biļetes

Emils Ozerinskis

Bezrindas.lv skaidro, kā tiks kompensētas pazudušās izlases spēļu biļetes
Rodions Kurucs (#00). Foto: LBS

Vakardien sociālo tīklu lietotāji pauda neapmierinātību par situāciju, kad, iegādājoties Rīgā notiekošo olimpisko spēļu basketbola kvalifikācijas turnīra biļetes, no lietotāju kontiem tika veikta biļešu apmaksa, bet pašas biļetes netika saņemtas. Šodien situācijas skaidrojumu sniedzis biļešu pārdošanu apstrādājošais Latvijas Basketbola savienības (LBS) partneris "Bezrindas.lv".

Vakardien jau tika vēstīts, par problēmām ar biļešu iegādi, kad lielā līdzjutēju interese nokāra serverus. Pie situācijas apspriešanas ķērās arī karikatūristi, bet šodien paskaidrojums nācis no biļešu pārdošanu apkalpojošā "Bezrindas.lv".

"Bezrindas.lv" paziņojums:

Vēlreiz atvainojamies par neērtībām, ar kurām daļa no pircējiem saskārās, veicot FIBA Olimpiskās kvalifikācijas turnīra biļešu iegādi.

Šodien biļešu iegāde notiek raiti un visas pirkumu biļetes tiek piegādātas uzreiz - gan lejupielādei, gan arī e-pastos.

Arī lielākā daļa no tiem cilvēkiem, kas veica pirkumus vakar, kad bija vislielākā noslodze, biļetes jau ir saņēmuši vai drīzumā saņems. Diemžēl, daļu no mūsu veiktajiem sūtījumiem Google aizturēja, jo konstatēja, ka vakar veicām vairāk sūtījumus kā parasti. Lai šo problēmu novērstu, mēs šodien pārvirzījām aizturēto e-pastu izsūtni uz alternatīvu sistēmu, lai nodrošinātu piegādi vistuvākajā laikā.

Cilvēkiem, kas nevēlas gaidīt e-pastu un grib jau tagad pārliecināties, ka viņu biļešu iegāde ir noritējusi veiksmīgi, iesakām doties uz Bezrindas.lv mājas lapas palīdzības sadaļu ''Pazaudēta vai nesaņemta biļete'', kur, ievadot maksājuma datus, būs iespēja lejupielādēt biļetes un nosūtīt tās uz sev atkārtoti uz e-pastu. Šo formu vari atrast šeit.

Atsevišķos gadījumos, pēc formas aizpildīšanas sistēma norādīs, ka “grozs ir tukšs”. Diemžēl, šādā gadījumā pirkums nav bijis veiksmīgs. Šie cilvēki jau ir saņēmuši vai drīzumā e-pastā saņems dāvanu karti, kuru varēs izmantot jebkuru biļešu iegādei. Šajos gadījumos mēs arī piedāvājam iespēju atteikties no dāvanu kartes un pieprasīt naudas atmaksu, vēršoties ar atbilstošu lūgumu pie mums e-pastā uz info@bezrindas.lv. Visiem, kas iesūtīs šādu prasību mēs jau drīzumā veiksim 100% naudas atmaksu. Lūdzam ņemt vērā, ka karšu maksājumiem bankas naudas atmaksas pieprasījumus izpilda apmēram nedēļas laikā.

Arī gadījumos, ja kāds ir pircējs jebkādas biļetes ir nopircis divreiz un vēlas atteikties no biļetēm, arī tādos gadījumos ir iespējams vērsties pie mums, iesūtot biļetes, no kurām vēlaties atteikties, e-pastā info@bezrindas.lv, un mēs jau drīzumā veiksim atmaksu.

Lūdzu, atvainojiet par sagādātajām neērtībām.

Vēlot veiksmi un cerot uz sapratni,
Bezrindas.lv kolektīvs

Izmantotie resursi:
https://www.bezrindas.lv/lv/aktuali...

  +1 [+] [-]

, 2024-03-07 16:09, pirms 2 mēnešiem
Nu vo un latvieši kā vienmēr sacepušies par neko, jo maks tukšs un visiem bikses pilnas, ka nevarēs pienu mājās nopirkt

  -1 [+] [-]

, 2024-03-07 16:14, pirms 2 mēnešiem
Kas tas par vates komentāru?

     [+] [-]

, 2024-03-07 16:17, pirms 2 mēnešiem
Diemžēl, daļu no mūsu veiktajiem sūtījumiem Google aizturēja, jo konstatēja, ka vakar veicām vairāk sūtījumus kā parasti. Lai šo problēmu novērstu, mēs šodien pārvirzījām aizturēto e-pastu izsūtni uz alternatīvu sistēmu, lai nodrošinātu piegādi vistuvākajā laikā. Nu šis gan ir skumji. Tiešam, pa visiem kopā neviens nezināja, ka ir limits cik e-pastus var dienā izsūtīt?

  +1 [+] [-]

, 2024-03-07 16:30, pirms 2 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Diemžēl, daļu no mūsu veiktajiem sūtījumiem Google aizturēja, jo konstatēja, ka vakar veicām vairāk sūtījumus kā parasti. Lai šo problēmu novērstu, mēs šodien pārvirzījām aizturēto e-pastu izsūtni uz alternatīvu sistēmu, lai nodrošinātu piegādi vistuvākajā laikā. Nu šis gan ir skumji. Tiešam, pa visiem kopā neviens nezināja, ka ir limits cik e-pastus var dienā izsūtīt?
Bļin, spēles ir pēc četriem mēnešiem, gan jau līdz tam atnāks epasts ar biļetēm.. Ja spēles būtu šodien, tad gan būtu ziepes. Es arī biļetes saņēmu tikai apmēram pirms stundas, bet neredzēju problēmu lejupielādēt biļetes uzreiz pēc to iegādes.

     [+] [-]

, 2024-03-07 16:31, pirms 2 mēnešiem
nekas nav jākompensē.

     [+] [-]

, 2024-03-07 16:46, pirms 2 mēnešiem
Number 0 rakstīja: Bļin, spēles ir pēc četriem mēnešiem, gan jau līdz tam atnāks epasts ar biļetēm.. Ja spēles būtu šodien, tad gan būtu ziepes. Es arī biļetes saņēmu tikai apmēram pirms stundas, bet neredzēju problēmu lejupielādēt biļetes uzreiz pēc to iegādes.
No pieredzes ar līdzīgu kļūdu - tas ir ļoti labi ja aiziet. Ja laicīgi nereaģē izsūtot caur to pašu uzņēmuma outlook vai g-mail, tad tie e-pasti var arī vienkārši palikt karājoties un klients nesaņem neko.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-07 17:13, pirms 2 mēnešiem
13:15 man noskaitīja naudu par finàla biļetēm. 18:25 atnāca epasts, ka pirkums (nekādi nepaskaidrojot, kāds) ir bijis neveiksmīgs, un ir iespējams saņemt atlaižu kodu.

kodu paņēmu, nopirku biļetes vēlreiz. labi, ka uzreiz pēc pirkuma saglabāju pdf, jo uz epastu neatnāca pilnīgi nekas.

     [+] [-]

, 2024-03-07 17:38, pirms 2 mēnešiem
Man viss kārtība savas biļetes dabūju iešu uz visām Latvijas spēlēm, bet lēti galīgi nebija

     [+] [-]

, 2024-03-07 18:02, pirms 2 mēnešiem
Frikadele22 rakstīja: Nu vo un latvieši kā vienmēr sacepušies par neko, jo maks tukšs un visiem bikses pilnas, ka nevarēs pienu mājās nopirkt
Tu bieži ieliec bikses brūno?

     [+] [-]

, 2024-03-07 18:45, pirms 2 mēnešiem
Vnk Spekulanti ķēra biļetes un uzkāra Sistēmu...
😎😎😎

     [+] [-]

, 2024-03-08 00:21, pirms 2 mēnešiem
Mīļie, Basket savienība, slēdz līgumu ar maz pieredzējušu kompāniju biļešu tirdzniecība, ar vājiem serveriem. Ciprus ai, ai, pateicība neož.
Sestais spēlētājs, mūs čakarē savienība.