Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Sācies FIBA Amerikas čempionāts

Sācies FIBA Amerikas čempionāts
Ar Luisa Skoulas pūliņiem tomēr nepietika Argentīnas komandai uzvaras izcīnīšanai.
Foto: fibaamerica.com

Aizvadītajā naktī Puertoriko sācies FIBA rīkotais Amerikas basketbola čempionāts, kurā tiks izcīnītas četras vietas nākamā gada pasaules čempionātam Turcijā.

Turnīrā nepiedalās reģiona neapšaubāmi spēcīgākā komanda ASV, kura vietu pasaules čempionātā izcīnījuši kā Pekinas Olimpisko spēļu čempioni. Tādējādi galveno favorītu statuss atvēlēts Argentīnas komandai. Taču jau pirmajā spēļu kārtā argentīnieši cieta negaidītu sakāvi ar 69:85, piekāpjoties Venecuēlai.Šogad Argentīnai trūkst pāris NBA spēlētāju, taču sastāvs tik un tā ir gana solīds ar vienu no iepriekšējo gadu līderiem Luisu Skolu ierindā.

Pie uzvarām pirmajā dienā tika arī mājinieki Puertoriko, kā arī Urugvaja un Brazīlija. Šodien turnīra pirmos mačus aizvadīs arī Kanādas un Kubas valstsvienības.

Amerikas čempionāts

A grupa
Puertoriko – Meksika 81:66
Urugvaja – Virdžīnu salas 88:62

B grupa
Argentīna – Venecuēla 69:85
Brazīlija – Dominikānas Republika 81:68.

Izmantotie resursi:
fibaamerica.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-27 11:44, pirms 15 gadiem
dominikāņi ar Horfordu, Francisko Garsiju un Villanuēvu neko brazīļiem nevar izdarīt, tiem gan arī Barbosa, Splitters un Varežao.

     [+] [-]

, 2009-08-27 15:14, pirms 15 gadiem
ericcartman rakstīja: dominikāņi ar Horfordu, Francisko Garsiju un Villanuēvu neko brazīļiem nevar izdarīt, tiem gan arī Barbosa, Splitters un Varežao.
Pomā pats loģikski,gan Spliters ir ļoti labu sezonu aizvadījis Spānija,tieši viņa darbība zem groza ļāva izcinīt 3.vietu EirolīgāBarbosa bija iepriekšējo Fiba Amerikas turnīra rezultatīvākais spēlētājs un Voržao ir labs spēlētājs un gan Klīvlendā viņu labi atrada Džeimss ,tādas vietas ,kur viņš bija ierāvies....

     [+] [-]

, 2009-08-27 20:44, pirms 15 gadiem
Kanādas sastāvā Nešs spēlē?