Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Rīt tiks sveiktas U20 supermeitenes

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Rīt tiks sveiktas U20 supermeitenes
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64.

Lai klātienē pateiktos par šī gada U20 Eiropas basketbola čempionātā sievietēm izcīnītajām bronzas medaļām, Latvijas Basketbola savienība trešdien, 28.jūlijā, pl.16.00 viesnīcā „Radisson Blu Rīdzene”, Reimersa ielā 1, organizē izlases tikšanos ar valdības pārstāvjiem, LBS vadību, čempionāta organizatoriem un atbalstītājiem.

Uzrunas svinīgajā pasākumā teiks izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe, satiksmes ministrs, Ministra prezidenta vietas izpildītājs Kaspars Gerhards, Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris, LMT prezidents Juris Binde, Liepājas mērs Uldis Sesks un valstsvienības galvenais treneris Mārtiņš Zībarts.

Svinīgajā pasākumā T.Koķe un Latvijas Basketbola savienības vadība izlases dalībniecēm, treneru kolektīvam, apkalpojošam personālam, čempionāta organizētājiem un atbalstītājiem pasniegs piemiņa veltes un Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības rakstus.

Mūsu meitenes turnīrā izcīnīja septiņas uzvaras (uzvarēta Zviedrija, Ukraina, Polija, divreiz Francija, Nīderlande un Turcija) un piedzīvoja tikai divus zaudējumus (pret Krieviju un Spāniju), no kuriem vienu - pagarinājumā (pret Krievijas izlasi). Vienīgos zaudējumus Latvijas izlase piedzīvoja pret abām turnīra finālistēm.

Latvijas U20 sieviešu izlases sastāvs, bronzas medaļu ieguvējas: Anete Čunda, Sabīne Niedola, Laura Puriņa, Anete Klintsone, Linda Rubene, Liene Priede, Arta Strupoviča, Karlīne Nīmane, Anete Šteinberga, Anna Gailīte, Kristīne Vītola, Ieva Krastiņa.

Treneri: Mārtiņš Zībarts, Mudīte Zandere, konsultants Gundars Vētra.

  +9 [+] [-]

, 2010-07-27 18:49, pirms 14 gadiem
Riit arii jaadzer par sasniegtoo sniegumu!

 +11 [+] [-]

, 2010-07-27 18:51, pirms 14 gadiem
cerams, ka koķe paķers līdzi naudu prēmijām, ko uzreiz izsniegt meitenēm un treneriem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-07-27 18:54, pirms 14 gadiem
es jau acis aizvēru, kad to rakstīju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-07-27 19:07, pirms 14 gadiem
Kārtīgi jāapsveic,tiešām lielu darbu izdarīja,jo tomēr 3.vieta EUROPĀ,tas ir sasniegums,Latvijai jebkurā sporta veidā,kur nu vēl basketbolā,malaces
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-07-27 19:12, pirms 14 gadiem
rudzu maize rakstīja: Nu protams Eiropas U-20 bronza bimbambola,,daiļavām" ir augstāks panākums,nekā pasaules U-23 zelts akadēmiskajiem airētājiem,kuri nav pelnījuši sporta preses un Koķes&Co sabiedrības uzmanību!!!Sākot no neatkarības atjaunošanas pirmsākumiem,kad Latvijas ceļa valdīšanas laikā tika iedibināta bimbambolizācija,tā turpinās vēl tagad!!!Žēl,ka Koķei neviens nav teicis,ka akadēmiskā airēšana arī ir olimpiskā disciplīna.
lūk tur es tev pilnībā piekrītu,vīriem vajadzētu vismaz tik pat lielu ''atzīmēšanu'''!

  +7 [+] [-]

, 2010-07-27 19:26, pirms 14 gadiem
kā Vīnebrgs teica Novika intervijā - LBS uz kūku jau atnāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-07-27 20:33, pirms 14 gadiem
Kuru interesē kkāda airēšana? kad uzkapās popularitāti, tad vari pukstēt pagaidām - spēlē basketbolu!!! rudzu maize, jopt.... atradis kur žulti izmest -.-

 +26 [+] [-]

, 2010-07-27 20:59, pirms 14 gadiem
Supermeitenes, zeltenes, daiļavas, LAI KĀ MĒS VIŅAS SAUKTU, VIŅAS IR PAVEIKUŠAS KO NEAPTVERAMU, 3 VIETA EIROPĀ IR PAT ĻOTI, ĻOTI LIELISKI, APSVEICU! :*:*

  +1 [+] [-]

, 2010-07-27 21:14, pirms 14 gadiem
pikolo rakstīja: cerams, ka koķe paķers līdzi naudu prēmijām, ko uzreiz izsniegt meitenēm un treneriem
Tak paņems un tas tekts skanēs šādi.
Prēmijas tiek piešķirtas ministrijas darbiniekiem, jo ar viņu neatlaidību un pareizo virzienu Latvijai ir tādi panākumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-07-27 21:41, pirms 14 gadiem
krapaalis rakstīja: Tak paņems un tas tekts skanēs šādi.
Prēmijas tiek piešķirtas ministrijas darbiniekiem, jo ar viņu neatlaidību un pareizo virzienu Latvijai ir tādi panākumi.
pagājušogadu prēmijas meitenes saņēma šogad ( janvārī tikai)... dzirdēju ka tās bija tikpat lielas kā džekiem, kad tie dabūja bronzu, TIKAI NOŅEMTA VIENA 0 (īstenībā nav smieklīgi)... šogad prēmījas laikam nespīdēs, iedos lielākus goda rakstus sarkankoka rāmī. Pagājušo gadu Koķe teica, ka esam uzņēmuši pareizo virzienu sportā un sistēma strādā, ja jau ir bronza un pēc tam aizvēra pāris sporta skolas, bail iedomāties, kas būš šogad, jo redz bronza nāk tāpat un aizvērt kaut ko ir vispareizāk..... ja godīgi, biļetes uz pēdējām divām spēlēm maksāja 5Ls un abas reizes bija ap 2500 feisiem un organizēšanai FIBA naudu dod, būtu maucība šogad skuķiem neiešķiebt kārtīgu žūksni, jo zinot kadi budžeti bija komandām izsniegti, skaidrs, ka daudz ko meičas pašas sev gādāja, lai neatmestu kedas pēc tādām slodzēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-27 21:54, pirms 14 gadiem
vai tad sogad vel ir palikusi kada skola, kas nav aizklapeta? tas tacu steidzami janovers! un goda raksti visticamak nebus sarkankoka rami, bet gan plastmasa...nav ko krize tereties

     [+] [-]

, 2010-07-28 00:01, pirms 14 gadiem
Dainis un Matiss rakstīja: Piekritu,ka butu mulkigi shkiest naudu premijam.Labak to naudu ieguldit viru pieauguso izlasei,kurai ir lielaks potencials un vajadzibas.Skuki vel nav pelnijusi neko par zemakas raudzes metalu!
bet tieši tā arī domā LBS vadība...